Welkom bij myShop.com

Welkom bij de online help voor de backoffice van myshop.com! Hier treft u alle algemene informatie over onze backoffice.

Stappenplan

In de backoffice kunt u allerlei aanpassingen treffen voor uw webshop. Voor een snelle start adviseren wij u te beginnen met het stappenplan. Doorloop alle stappen om een volledige webshop in elkaar te zetten en te onderhouden.

Structuur

Onze backoffice help is ingericht zoals u onze backoffice ziet. Aan de linkerkant van de backoffice ziet u navigatie en aan de bovenkant van de backoffice ziet u een navigatiebalk. De bovenste navigatiebalk staat volledig beschreven in Functionaliteiten. Het menu aan de linkerkant staat op meerdere pagina’s beschreven:

Vragen over onze abonnementen kunt u terecht bij de sectie Abonnementen en Abonnementen mogelijkheden. Algemene vragen over onze backoffice kunt u terecht bij veelgestelde vragen.

Vragen?

Heeft u onze handleiding volledig doorgenomen? Heeft u nog vragen? Dan helpen wij u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 13:00 tot 17:00 op 085-8885033. Of stuur een e-mail naar support@myshop.com.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie