Welkom bij myShop.com

Welkom bij de online help voor de backoffice van myshop.com! Hier treft u alle algemene informatie over onze backoffice.

Stappenplan

In de backoffice kunt u allerlei aanpassingen treffen voor uw webshop. Voor een snelle start adviseren wij u te beginnen met het stappenplan. Doorloop alle stappen om een volledige webshop in elkaar te zetten en te onderhouden.

Structuur

Onze backoffice help is ingericht zoals u onze backoffice ziet. Aan de linkerkant van de backoffice ziet u navigatie en aan de bovenkant van de backoffice ziet u een navigatiebalk. De bovenste navigatiebalk staat volledig beschreven in Functionaliteiten. Het menu aan de linkerkant staat op meerdere pagina’s beschreven:

Vragen over onze abonnementen kunt u terecht bij de sectie Abonnementen en Abonnementen mogelijkheden. Algemene vragen over onze backoffice kunt u terecht bij veelgestelde vragen.

Vragen?

Heeft u onze handleiding volledig doorgenomen? Heeft u nog vragen? Dan helpen wij u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 13:00 tot 17:00 op 085-8885033. Of stuur een e-mail naar support@myshop.com.

Feedback

Was this helpful?

Yes No
You indicated this topic was not helpful to you ...
Could you please leave a comment telling us why? Thank you!
Thanks for your feedback.

Post your comment on this topic.

Please do not use this for support questions.
Stel een vraag aan support

Post Comment