Plus iDEAL, Bancontact/MisterCash en Giropay

Wilt u dat de bezoekers van uw webshop ook met iDEAL kunnen betalen? Kies dan voor een Startup Abonnement. Daarmee kunnen uw klanten rechtstreeks afrekenen via de ABN AMRO Bank, de Rabobank of de ING – of indirect via de betaaldiensten Mollie en Sisow. Het Belgische equivalent van iDEAL is Bancontact/MisterCash. In Duitsland gebruiken ze Giropay voor online betalingen. Bancontact/MisterCash en Giropay vallen daarom vanzelfsprekend ook onder het Startup Abonnement.

Meer webpagina’s

Een Startup Abonnement geeft u recht op 25 eigen webpagina’s. Dat zijn er 15 meer dan bij een Basic Abonnement. Daarnaast kunt u gebruik maken van de optie ‘geen sponsorlink’. Onderaan elke pagina van uw online shop verschijnt de tekst ‘Powered by myShop.com’, als een soort voetnoot. Wie daar op klikt, komt op de site van myShop.com terecht. Als u dat bezwaarlijk vindt, kunt u de optie ‘geen sponsorlink’ aanvinken. Daarmee vervalt dan elke verwijzing van uw webwinkel naar myShop.com.

Vanaf 20 euro per maand

U heeft al een Startup Abonnement vanaf € 20 per maand (afhankelijk van de omvang van uw assortiment). Met onze shopcalculator kunt u uw vaste maandtarief snel en eenvoudig berekenen. Zo heeft u meteen duidelijkheid over de kosten.

Vergelijk dit abonnement met de andere abonnementsvormen…
Meer informatie op de website…
Bereken uw abonnementskosten…

Feedback

Was this helpful?

Yes No
You indicated this topic was not helpful to you ...
Could you please leave a comment telling us why? Thank you!
Thanks for your feedback.

Post your comment on this topic.

Please do not use this for support questions.
Stel een vraag aan support

Post Comment