Een win-winconstructie voor aanbieders en houders

Als u een Professional Abonnement hebt kunt u een affiliate shop aanbieder worden. myShop.com voegt dan een speciale registratiepagina (éénmalige kosten zijn € 250) aan uw webwinkel toe. Via dit scherm kunnen wederverkopers zich bij u aanmelden. Heeft u geen abonnement en wilt u graag wederverkoper of affiliate shop houder worden? myShop.com biedt u de kans om het gratis 1 maand uit te proberen. Daarna geldt het gewone maandtarief van 5 euro per affiliate shop.

Voordelen voor de aanbieder

Uw handelswaar wordt ook door wederverkopers onder de aandacht gebracht. Hun affiliate shops vergroten uw bereik en daar plukt u commercieel gezien de vruchten van. Uw omzet groeit zonder dat u daar extra voor hoeft in te spannen. Als affiliate shop aanbieder bepaalt u bovendien zelf welk deel van uw assortiment u voor verkoop door derden beschikbaar stelt. Ook stelt u zelf de hoogte van de commissie vast.

Voordelen voor de houder

Als wederverkoper of affiliate shop houder kunt u razendsnel een webwinkel opzetten met een eigen domeinnaam en layout. U vult deze shop met producten van de affiliate shop aanbieder. U kiest zelf welke producten uit het beschikbare aanbod u wilt verkopen. Zo kunt u bijvoorbeeld besluiten om van alle horloges alleen de dure topmerken in uw shop op te nemen. Over elk product dat u verkoopt, ontvangt u een commissie van de affiliate shop aanbieder. U kunt u volledig concentreren op de verkoop. De affiliate shop aanbieder is verantwoordelijkheid voor het productbeheer en de uitlevering van de bestellingen.

Feedback

Was this helpful?

Yes No
You indicated this topic was not helpful to you ...
Could you please leave a comment telling us why? Thank you!
Thanks for your feedback.

Post your comment on this topic.

Please do not use this for support questions.
Stel een vraag aan support

Post Comment