Onder algemeen vind u de volgende mogelijkheden:

 • Paginanaam
  Het belangrijkste doel van de paginanaam is het creëren van de pagina URL.
  Daarom is het van belang om een goed gekozen naam te gebruiken die aansluit bij de inhoud van de pagina. Dat komt ook de SEO ten goede.
 • Zoekmachines (SEO)
  Deze pagina geeft uitleg over het optimaliseren van uw webwinkel voor zoekmachines. Vrijwel iedereen gebruikt zoekmachines om op internet te vinden wat ze zochten.
  U kunt de website optimaliseren voor zoekmachines door instrumenten te gebruiken als titels, headings en omschrijvingen op iedere pagina.
  Naast uw pagina’s kunt u ook de meerinfo pagina´s van uw producten optimaliseren, die instellingen doet u via het producten dashboard.
 • Pagina taal
  Het is mogelijk per pagina een taal in te stellen, die onafhankelijk is van de taal die is ingesteld voor de gehele webshop.
  Stel dat de webshop in het Engels is, maar er zijn diverse informatie pagina’s in andere talen nodig, dan kan per pagina een andere taal worden ingesteld.
 • Authorisatie
  Per pagina kan aangegeven worden of de pagina publiekelijk toegangelijk is (zoals dat normaal gesproken voor een B2C webshop het geval zal zijn)
  of dat de betreffende pagina alleen wordt getoond als de bezoeker is ingelogd (zoals bij Business to Business webshops het geval zal zijn).
  Geautoriseerde pagina’s zijn onzichtbaar voor niet ingelogde bezoekers.
 • Pagina weergave
  Pagina’s worden in de meeste gevallen opgemaakt met HTML 5, de huidige standaard voor websites.
  In het verleden was dat XHTML, deze optie is beschikbaar voor compatibiliteits doeleinden. Een speciale output methode is XML, een data formaat, handig om bijvoorbeeld externe systemen te voeden met data vanuit het webshop platform. Xml is niet geschikt als uw shop in een browser bekeken moet worden.
 • Schaduw pagina’s
  Soms is het noodzakelijk om voor een bepaalde pagina de inhoud anders samen te stellen voor de situaties dat de pagina normaal, met een overzicht van de producten of met een meerinfo pagina van een product wordt getoond. Nu is het mogelijk om per blok op de pagina aan te geven voor welke situatie het betreffende blok moet worden getoond maar dat kan onderhoudsintensief zijn als er veel blokken zijn. Met schaduwpagina’s kan voor de pagina zelf maar ook voor de situaties als de pagina een productoverzicht toont of een product meerinfo pagina toont, een indeling met blokken worden gemaakt.
  Een schaduwpagina houdt in dat je de pagina verschillende content kan geven, waarbij de url toch hetzelfde blijft. Dit is gunstig voor Google.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie