Pagina’s zijn ingedeeld in een aantal kolommen. De elementen uit de bibliotheek (bovenin het scherm met verschillende categorieën) kunnen in een van de kolommen worden gesleept om de pagina van allerhande inhoud te voorzien. Van foto’s tot teksten, functionele blokken van partners tot en met contactformulieren. Door op de paginanaam in het kruimelpad bovenin te klikken kunt u een andere pagina openen om die te bewerken.

Inrichting van pagina’s bepalen via blokken links, midden en rechts

Met behulp van deze pagina kunt u blokken toevoegen aan de linker- en rechterkant en in het midden van een pagina.
Via de blokken kunt u alle gewenste informatie eenvoudig aan uw pagina’s toevoegen en u kunt ook eenvoudig de volgorde aanpassen.
Er is een groot aantal blokken, elk met een andere functie en een ander doel. Zo kunt u tekstblokken toevoegen, formulieren, zoekblokken, blokken met voorgeprogrammeerde inhoud als een top 5 van goed lopende producten, afbeeldingssliders en (veel)meer.
Om een blok toe te voegen moet u eerst een keuze maken via Overnemen van pagina. De optie ‘geen’ betekent dat er geen blokken van een andere pagina worden overgenomen en ze dus onafhankelijk van andere pagina’s op kunt nemen. Anders kopieert u de blokken van een andere pagina. De blokken in de middelste kolom kunnen niet vanaf een andere pagina worden gekopieerd.
Om een blok toe te voegen klikt u op een blok en sleept u het naar de gewenste plek. Sommige blokken, zoals het productlijstblok, kunt u maar één keer op een pagina toevoegen.
Vervolgens klikt u het blok aan om het te bewerken.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie