Ingenico ePayment

Ingenico ePayments biedt een compleet pakket beveiligde betaaldiensten, waarmee ondernemers betaalkanalen kunnen samenvoegen en financiële diensten kunnen optimaliseren. Door ondersteuning van 150 nationale en internationale betaalmethoden helpen wij ondernemers om hun betalingen te beheren, te groeperen, te beveiligen en fraude bij digitale transacties te voorkomen. Ingenico ePayments is een merk van de groep Ingenico, de wereldleider in geïntegreerde betaaloplossingen.

Ingenico ePayments zorgt voor end-to-end beveiliging, controle en bewaking van transacties van merchants via een gecentraliseerde betaaloplossing, speciaal voor georganiseerde retailers Onze innovatieve en uitgebreide betaaloplossingen, waaronder rapportage en reconciliatie, staan garant voor een hogere conversieratio en geoptimaliseerde verwerkingskosten.

Ingenico Payment Services biedt Nederlandse ondernemers een totaaloplossing voor het accepteren van elektronische betalingen. U ontvangt maandelijks een compleet en gedetailleerd overzicht van alle uitgevoerde transacties.

Installeren Ingenico

U kunt zicht registreren bij Ingenico. Dit doet u door een production account aan te maken. Zie deze link. U komt dan in het volgend scherm en daar vult u alle gegevens in.

Instelling Ingenico bij myShop

Vanaf het Algemeen dashboard: Selecteer webshop – menu-optie ‘Bestelproces’ – menu-optie ‘Betalen’ – menu-optie ‘Betaalopties’ – ‘Voeg betaaloptie toe’ (rechtsboven in tabel). Er opent zich een nieuw popupscherm met de volgende instellingen:

Beschrijving

De tekst die hier wordt ingevuld, wordt getoond op de bestelbevestiging welke naar de klant wordt gestuurd.

PSPID

Tijdens het aanmelden bij Ingenico is er een PSPID aangemaakt (en waar ook mee kan worden ingelogt bij Ingenico). De PSPID moet hier worden ingevuld om de koppeling tussen myShop en de Ingenico te realiseren.

SHA-1 in key

Vul hier een willekeurige code in van 3 tot 40 karakters lang bestaande uit hoofdletters, kleine letters en cijfers.

SHA-1 out key

Wij adviseren om een redelijke lange code te kiezen om de veiligheid zo groot mogelijk te houden.

Titel betaalmethode

Op het moment dat de klant het betaalmethoden selectie scherm te zien krijgt (binnen het bestelproces) kan er per ingestelde betaalmethode een titel en een tekst worden ingesteld. Bij dit veld wordt de titel ingevuld. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een logo van de betaalmethode op te nemen, klik hier om een voorbeeld te zien hoe dat moet worden gedaan.

Beschrijving Betaalmethode

Dit veld bevat de bijbehorende tekst van de betaalmethode en ook hier kunnen plaatjes en/of linkjes worden getoond.

Omschrijving op bevestigingspagina

Hier kan informatie worden meegegeven die op de bestelbevestiging moet komen. Indien b.v. voor overschrijving is gekozen, kan hier het rekeningnummer worden ingegeven. De klant krijgt dit te zien op de bestelbevestiging. De teksten die hierboven bij betaalpagina zijn ingevuld komen namelijk niet op de bestelbevestiging.

Tabblad acties

Door op een actie te klikken of door op de ‘pen’ icon te klikken kunnen de instellingen van die betreffende actie worden aangepast. Het klikken op de ‘prullenbak’ zorgt voor het verwijderen van de actie. Het toevoegen van een nieuwe actie gebeurt door te klikken op de knop ‘actie toevoegen’.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie