Wij adviseren om in een vroeg stadium uw domein te registreren, later kunt u het domein koppelen. Het is erg belangrijk om een domeinnaam aan de shop te koppelen want dit zal uw vindbaarheid verbeteren. Gebruik een duidelijke domeinnaam bijvoorbeeld: www.auto-onderdelen.nl. Op die manier weet iedereen direct wat er te vinden is in de shop, daarbij is het ook een goede zoekterm voor Google en komt het uw ranking ten goede.

Het is mogelijk om gebruik te maken van een beveiligd bestelproces (SSL). De informatie die in het bestelproces door uw klanten wordt opgegeven is dan beveiligd tegen misbruik van derden. SSL waarborgt de vertrouwelijkheid van uw transactiegegevens. U kunt uw domeinnaam bij een hosting provider hosten. Mocht u nog geen domeinnaam hebben geregistreerd bij een hosting provider dan raden wij aan om 1 van onze aanbieders te gebruiken. Wij hebben daarmee afspraken. U kunt uit de volgende hosting providers kiezen: HostingXs of apps4webshops.

Wanneer u uw domeinnaam registreert is het aan te raden om voor uw website een SSL certficiaat aan te schaffen. Dit omdat Google browser chrome sinds de januari-update heeft aangekondigd dat bezoekers van websites zonder SSL-certificaat prominenter te gaan waarschuwen in Chrome. Binnenkort bepaalt de browser op voorhand al of uw website ‘onbetrouwbaar’ is. Dit wordt vervolgens opvallend aangegeven met een rode kleur en een beveiligingsmelding in de adresbalk van de browser. Geen fijn gevoel dus, voor zowel website-eigenaar als bezoeker. Als uw website nog niet beveiligd is met SSL, gaat dat ten koste van de betrouwbaarheid van je website of webshop.

U kunt dit certificaat via ons aanvragen. Zie deze link voor meer informatie.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie