De instellingen zijn:

Pagina’s

In dit scherm wordt een overzicht gegeven van de pagina’s die er binnen de winkel zijn en of deze geoptimaliseerd zijn voor Google. Hierbij wordt gekeken naar titel, omschrijving en keywords.
Als uit dit overzicht bljkt dat een pagina niet geoptimaliseerd is voor zoekmachines, dan hoeft dat niet in alle gevallen te betekenen dat de webshop slecht gevonden wordt, het is namelijk niet voor alle pagina’s zinvol om goed vindbaar te zijn. Een pagina /algemene-voorwaarden/ bijvoorbeeld, daarvan kun u zich afvragen of het zinvol is om die te laten indexeren. En de 404 error pagina, die moet standaard niet indexeerbaar zijn, net als de checkout pagina.
De verschillende pagina’s kunnen vanuit het overzicht direct worden bewerkt met de knop ‘wijzigen’.
Iedere pagina heeft instellingen voor meta titel, meta omschrijving en meta keywords, die kunnen per pagina worden ingevuld.
Ook hebben alle pagina’s de mogelijkheid om uw site te verifiëren bij zoekmachines, u kunt u bij die zoekmachines aanmelden voor hun webmasterhulpprogramma’s, voordat die gebruikt kunnen worden moet het eigendom van de webshop geverifieerd kunnen worden, dat gaat aan de hand van een verificatiecode, die kan dus in de pagina’s worden geplaatst. Dit hoeft alleen in de pagina die standaard opent en dus als home pagina dienst doet, zoekmachines kijken alleen op die eerste pagina of de verificatiecode er staat.

Productlijst

Ook de producten kunnen worden voorzien van meta titels, meta omschrijvingen en meta keywords, en aanvullend een url toevoeging. Deze worden allemaal gebruikt om de meerinfo schermen beter vindbaar te maken. Als die instellingen niet zijn gedaan is dat hier direct te zien en vanuit dit dashboard ook direct in te stellen.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie