U kunt uw webshop uitbreiden met Target Shops. Dat zijn als het ware ‘filialen’ waarin u uw complete assortiment aanbiedt of een deel daarvan.
Stel, u bent eigenaar van schoenen.nl. Dan kunt u daarnaast chaussures.fr, schuhe.de en shoes.com als target shops hebben – of pumps.nl, sandalen.nl en gympies.nl.

Webwinkels met een eigen URL, layout, doelgroep en bestelproces. Specialisatie en een eigen domeinnaam leveren betere resultaten op bij de zoekmachines. Gunstig voor je SEO dus. Hierdoor hoeft u minder te investeren in Google Adwords. Voorwaarde voor een target shop waarin een deel van het assortiment wordt aangeboden is dat het gehele assortiment beschikbaar is in de hoofdwebshop.

Onderhoudsvriendelijk

Als u de productlijst in uw centrale winkel ververst worden de data in uw target shops geüpdatet. Prijs- en voorraadgegevens die u in uw hoofdshop wijzigt worden dus automatisch aangepast. Bestellingen die geplaatst worden in de target shops komen terecht in uw hoofdwinkel. U kunt ook exclusieve acties voor uw target shops instellen of andere betaalmethoden aanbieden.

Tarieven Target Shops

Een Target Shop Abonnement is alleen mogelijk in combinatie met een ander abonnement. Per target shop betaalt u maandelijks vijf euro. Wilt u een eigen bestelproces in de target shop dan is het maandtarief acht euro. Webshops voor tablets, smartphones of Facebook vallen ook onder target shops. Deze kosten € 8 per maand.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie