1. Vraag: Hoe krijg ik mijn pagina’s zichtbaar in de winkel?
  Als u een pagina hebt aangemaakt, kunt u in de “home pagina” deze pagina koppelen aan een tabblad (dat u zelf aan kunt maken), aan een kopregel-link of aan een voetregel-link. De tabbladen zijn zichtbaar in de horizontale menubalk, de voetregel is helemaal bovenin in de header zichtbaar, en de voetregel is helemaal onderin zichtbaar. Pas nadat een pagina aan een tabblad of link is gekoppeld is die pagina zichtbaar in de winkel.
 2. Vraag: Hoe krijg ik informatieteksten in mijn pagina’s?
  U kunt informatieteksten toevoegen door middel van een ‘wysiwyg’ (What You See Is What You Get, een soort online tekstverwerker) blok, een html blok, of u kunt één van de voorbeeldblokken aanpassen (deze kunt u kiezen uit de lijst van standaardblokken die u kunt toevoegen aan een pagina . Het is mogelijk om meerdere blokken op een pagina te combineren en op die manier de pagina op de gewenste manier op te maken.
 3. Vraag: Hoe kan ik footerlinks aanmaken?
  De footerlinks kun u aanmaken via het kopje pagina’s – dan naar home pagina via het potloodje – dan naar header – dan naar de optie footerlinks. U moet dan zorgen dat de nieuwe links ‘inspringen’. Want dan komen ze onder de hoofd footerlink te staan en wordt er een tabel van gemaakt.
 4. Vraag: Hoe maak ik tabbladen aan?
  Dit kunt u doen als u naar pagina’s gaat. Dan naar uw homepagina en klikt u op het potloodje. U ziet dan aan de linkerkant een menu staan en daar staat header. Wanneer u daar op klikt komen de tabbladen blokje te voorschijn. Daar klikt u op en zo kunt u tabbladen toevoegen. U dient wel eerst pagina’s aan te maken. Anders werken de tabbladen niet.
 5. Vraag: Wat is de eerst stap waarmee ik moet beginnen?
  De eerste stap is dat u een productlijst maakt. Dat kan een XLS bestand zijn of een CSV bestand zijn. U kunt ook Online Product Management producten toevoegen.
 6. Vraag: Waar kan ik een design (skin) kiezen?
  U kunt deze kiezen bij pagina’s. U gaat dan naar de pagina homepagina en klik op het potloodje. Dan het menu aan de linkerkant ziet u Design staan. Daar kunt u uw design kiezen of zelf een design uploaden. Wij hebben verschillende designs. Ook responsive.
 7. Vraag: Hoe voeg ik payment providers toe?
  Dat doe u bij de myShop Appstore in de backoffice. Voor verdere informatie over verschillende payment providers zie deze link

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie