Voor maatwerk en gepersonaliseerde producten

Levert u exclusieve producten of diensten? Biedt u staffels aan, of eenmalige partijen? Kunt of wilt u om wat voor reden dan ook geen prijzen of tarieven vermelden? Dan heeft myShop.com daar een oplossing voor in de vorm van een offerte shop. Uw potentiële klanten kunnen aangeven wat ze willen en een prijsopgave aanvragen. De schermen voor betaal- en verzendmethoden vervallen omdat deze bij offertes niet van toepassing zijn. Een offerteshop is niet los verkrijgbaar alleen in combinatie met een webshop abonnement. De additionele kosten bedragen € 8 per maand.

Vrijheid en flexibiliteit

Stel dat u evenementen organiseert, workshops verzorgt of lezingen geeft. Dat u grafmonumenten vervaardigt, wandschilderingen maakt of teksten schrijft. Vaste prijzen zijn dan moeilijk te geven. De kosten hangen onder meer af van de wensen van uw opdrachtgever, de materialen die u gebruikt en de uren die u aan het werk besteedt. Een offerte shop geeft u vrijheid en flexibiliteit.

Ideaal voor kostbare items

Ook als u gadgets of dure producten aanbiedt is een offerte shop een aantrekkelijke optie. Het voordeel is namelijk dat u geen prijzen hoeft te vermelden. Zo voorkomt u dat u potentiële klanten misloopt omdat ze zich meteen laten afschrikken door de prijs. Als mensen niet direct hoeven te bestellen en af te rekenen werkt dat drempelverlagend. Online een offerte aanvragen is vrijblijvend en u komt dan in elk geval met mogelijke kopers in contact.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie