1. Vraag: Hoe stel ik de layout van mijn winkel in?
  myShop biedt verschillende skins (layouts) die kunnen worden gebruikt, binnen die skins kan een keuze worden gemaakt uit een verschillende kleurcombinaties. Deze kunnen worden ingesteld in de editor, bij “pagina’s” en dan de “home pagina”.
 2. Vraag: Kan ik de layout zelf aanpassen?
  Dat kan. De layouts bestaan uit XHTML en CSS. De ingestelde layout kan worden ge-download en vervolgens met een html editor worden aangepast. Het is belangrijk om de XHTML zo min mogelijk aan te passen vanwege de ingebouwde intelligentie.
 3. Vraag: Worden Flash en Javascript elementen ondersteund?
  Zowel Flash als Javascript worden ondersteund. Het is niet aan te raden veel Flash te gebruiken vanwege de problematische weergave op sommige mobiele apparaten.
 4. Vraag: Kan ik ook de layout van de productlijst, meerinfo en bevestigingen en dergelijke veranderen?
  Dat kan, het is mogelijk om deze templates te downloaden en aan te passen.
 5. Vraag: Ik heb mijn layout aangepast, maar wil eerst kijken hoe het eruit ziet, zonder dat mijn winkel er ineens niet uitziet.
  Het is aan te raden om aangepaste skins eerst in de playground te uploaden. Deze is speciaal bedoeld voor testdoeleinden.
 6. Vraag: Ik kan alleen html bestanden uploaden maar de aangepaste CSS bestanden niet?
  De aangepaste CSS bestanden moeten worden ge-upload bij “Afbeelding & Bestandsbeheer”. Vervolgens moet in de html naar de nieuwe locatie van de CSS bestanden worden verwezen.
 7. Vraag: Hoe kan ik het lettertype van de ene pagina op de andere pagina zetten?
  In de editor ziet u bij de home pagina bij de blokken in het midden een css blok staan, dat blok zorgt ervoor dat de lettertype en wit ruimte klein is. Indien u dat op een andere pagina wilt hebben dan kunt u de inhoud van dat blok naar die pagina kopiëren.
 8. Vraag: Hoe kan ik de prijs centreren van het product?
  Dat kan bij de layout instellingen van de productlijst. U gaat dan naar de productlijst en kiest de productlijst die u wilt hebben. Dan gaat u naar presentatie en dan productoverzicht en dan naar lay-out instellingen.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie