Dit abonnement is bestemd voor bedrijven die een uitgebreide professionele webwinkel wensen met extra mogelijkheden en garanties (dag en nacht bewaking). Wij bieden u ondersteuning en de mogelijkheid tot diverse soorten uitbreidingen (bijvoorbeeld voor creditcard betalingen, iDEAL en vele andere soorten betaalmethoden). Ook koppelingen met eigen systemen horen tot de mogelijkheden.

Uitgebreide betaalmogelijkheden inclusief creditcard

Een Professional Abonnement bied u meer opties dan een Basic of Startup Abonnement. Zo is het aantal betaalmogelijkheden uitgebreider. Klanten kunnen betalen met een creditcard. Daarnaast zijn er koppelingen met de payment providers Docdata, Ogone, Buckaroo, Sisow, MultiSafepay, Icepay, Afterpay, Klarna, Rabo Omnikassa en VX42 Bridgetools. Andere voordelen zijn onder meer automatische uploads van productlijsten en onbeperkt aantal pageviews (fair use policy).

Affiliate Partnerprogramma

Een Professional Abonnement geeft u toegang tot het myShop.com partnerprogramma voor affiliate marketing. Daarmee kunt u eenvoudig meer omzet genereren. Het werkt als volgt: uw affiliate partner plaatst een banner (advertentie) van uw webshop op zijn website. Elke bezoeker die op deze banner klikt, komt bij uw webwinkel terecht. myShop.com registreert het e-mailadres van de partner. Bij een bestelling krijgt de partner automatisch een e-mail met ordernummer en bestelsom, zodat hij een afgesproken commissie bij u kan declareren. Links met externe affiliate marketingaanbieders zijn ook mogelijk.

Koppelingen

Naast aansluitingen bij betaaldiensten, zoals Buckaroo, Sisow, Docdata en Ogone, zijn er talloze backoffice koppelingen beschikbaar. Denk daarbij aan voorraadbeheer via remote server verwerking. Of aan bestellingen versturen via een script naar uw bedrijfsadministratie. Verbindingen met externe partijen zijn ook mogelijk. Voorbeelden daarvan zijn Parcelware van PostNL voor pakketverzending, osFinancials of Exact Online voor boekhouding en SW-Retail voor een koppeling met kassasysteem plus voorraadbeheer. Zie ook de pagina over koppelingen.

100 webpagina’s extra

Een Professional Abonnement bied u maar liefst 100 webpagina’s extra. Deze kunt u geheel naar eigen inzicht invullen. Alle gegevens die u het vermelden waard vindt, kunt u kwijt. U kunt bijvoorbeeld een pagina wijden aan de Algemene Voorwaarden of aan uw bedrijfshistorie, of aan uw medewerkers of partners. Ook de vormgeving heeft u zelf in de hand: u kunt de layout naadloos laten aansluiten bij uw webshop. Met onze shopcalculator kunt u uw vaste maandtarief snel en eenvoudig berekenen.

Vanaf € 42 euro per maand

U heeft al een Startup Abonnement vanaf € 42 per maand (afhankelijk van de omvang van uw assortiment).

Telefonische helpdesk

Met vragen en opmerkingen kunt u bij de e-mail helpdesk terecht. U krijgt snel een duidelijk en deskundig antwoord. Mocht u daarmee niet voldoende geholpen zijn, dan kunt u ons speciale support nummer bellen (buiten uw eigen telefoonkosten is dat gratis). De medewerkers van onze telefonische helpdesk staan 7 dagen per week voor u klaar. Ze denken met u mee en bieden u graag maatoplossingen.

Vergelijk dit abonnement met de andere abonnementsvormen…
Meer informatie op de website…
Bereken jouw abonnementskosten…

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie