MultiSafePay Connect

MultiSafePay heeft een nieuw concept ontwikkeld, de Connect optie. Deze optie biedt de online betaaloplossing voor uw webwinkel en staat bekend om klanttevredenheid en gebruiksgemak. Connect geeft de klanten toegang tot de meest gebruikte betaalmethoden , iDeal, Betalen na Ontvangst, Creditcards, Giropay, DirectEbanking en MisterCash. Voor myshop.com klanten die zich nu registreren heeft MultiSafepay een scherpe aanbieding.

Aanmelden

Deze pagina betreft de aanmeldprocedure via MultiSafepay Connect. Gebruik van iDEAL is echter ook mogelijk via Docdata Payments (Rabobank, ABN Amro, Postbank en ING Bank) of direct via de ABN AMRO bank, Postbank , Rabobank, ING bank, Mollie, Buckaroo, Icepay , Sisow en VX42 (inclusief online cadeaubon). Wij adviseren u dan ook om hiervan kennis te nemen voordat u een definitieve keuze maakt hoe u iDEAL gaat aansluiten. Om gebruik te kunnen maken van de betaalmethode van MultiSafepay Connect Ideal wordt een rechtstreekse overeenkomst met hen afgesloten, dit kunnen alleen klanten doen vanaf een professional startup abonnement.

De te volgen stappen zijn:

 • Lees eerst de uitgebreide informatie over MultiSafepay
 • Vul het online registratie formulier in
 • U ontvangt van MultiSafepay een e-mail met een beveiligingscode en uw account nummer
 • Vervolgens logt u in op de website van MultiSafepay, ga naar de optie van ´websites´ om uw site aan te melden, u ontvangt nu uw site id en secure code id.
 • Stel bij de site instellingen de volgende waarden in:
 • veld ´Basis URL´ – http://www.eigendomeinnaam.nl
 • veld ´Notificatie URL´ – http://www.mijnwinkel.nl/processorder/multisafepay_update
 • vink het veld ´Actief´aan

Instellingen bij MultiSafePay

Vanaf het Algemeen dashboard: Selecteer webshop – menu-optie ‘Bestelproces’ – menu-optie ‘Betalen’ – menu-optie ‘Betaalopties’ – ‘Voeg betaaloptie toe’ (rechtsboven in tabel). Er opent zich een nieuw popupscherm met de volgende instellingen:

Instellingen payment provider

Bij dit onderdeel kunnen de instellingen van de payment provider opgevoerd worden

Payment service provider

Bij dit onderdeel vult u alle account gegevens in

Beschrijving

Bij dit onderdeel vult u MultiSafepay in

account

Het accountnummer van MultiSafepay

site id

Er wordt een zogenaamde webshop aangemaakt bij MultiSafepay, deze krijgt een site id. Hier vult u uw site id in.

site secure code

Elke site id heeft een site secure code die hier wordt ingevuld

Extra informatie

Bij dit onderdeel vult u alle extra informatie in zoals:

 • titel betaalmethode: Op het moment dat de klant het betaalmethoden selectie scherm te zien krijgt (binnen het bestelproces) kan er per ingestelde betaalmethode een titel en een tekst worden ingesteld. Bij dit veld wordt de titel ingevuld. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een logo van de betaalmethode op te nemen.
 • beschrijving betaalmethode: Dit veld bevat de bijbehorende tekst van de betaalmethode en ook hier kunnen plaatjes en/of linkjes worden getoond.
 • omschrijving op bevestigingspagina: Hier kan informatie worden meegegeven die op de bestelbevestiging moet komen. Indien b.v. voor overschrijving is gekozen, kan hier het rekeningnummer worden ingegeven. De klant krijgt dit te zien op de bestelbevestiging. De teksten die hierboven bij betaalpagina zijn ingevuld komen namelijk niet op de bestelbevestiging.

Tabblad acties

Door op een actie te klikken of door op de ‘pen’ icon te klikken kunnen de instellingen van die betreffende actie worden aangepast. Het klikken op de ‘prullenbak’ zorg voor het verwijderen van de actie. Het toevoegen van een nieuwe actie gebeurt door te klikken op de knop ‘actie toevoegen’.

Afmelden

Indien u geen gebruik meer wens te maken van een betaaldienst, bijvoorbeeld door het beëindigen van de myShop webshop, dan dient u zelf het contract met de betaaldienst op te zeggen, dit doet myShop niet voor u.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie