Uiteraard is de layout van uw shop ook heel belangrijk, ziet deze er netjes en verzorgd uit? Kunnen uw klanten snel dingen vinden?
Binnen myShop kunt u kiezen uit standaard layouts die myShop uw bied.

Uitstraling naar wens

Aan uw webshop kunt u eenvoudig contentpagina’s toevoegen. De layout daarvan maakt u in de zogenaamde wysiwyg-editor. U heeft de keuze uit tientallen designs, kleuren en tinten. Eigen vormgeving is ook mogelijk. Heeft u al een website dan kunt u deze pixelnauwkeurig (laten) nabouwen in het myShop.com systeem.

Skins en templates

Om uw webwinkel vorm te geven kunt u een van de vele beschikbare skins gebruiken, u kunt kiezen uit meer dan 48 templates. De meeste skins hebben verschillende thema’s waaruit u kunt kiezen. Daarnaast bevatten ze allemaal een aantal standaard elementen zoals een menu en tabbladen. De kleuren en lettertypen zijn in te stellen naar uw persoonlijke smaak. Uw bedrijfslogo en productfoto’s toevoegen is kinderspel. Bovendien kunt u voor elke pagina een aparte template (sjabloon) gebruiken. Een bestelscherm bestaat bijvoorbeeld uit andere componenten dan een etalagepagina. U kunt naar hartenlust experimenteren.

Als u graag een eigen layout wilt gebruiken om bijvoorbeeld uw huisstijl toe te passen maar u bezit niet de kennis hiervoor dan kunt u kiezen om een webdesigner in de arm te nemen.

In principe bent u vrij om iedere webdesigner te gebruiken. Maar u kunt ook gebruik maken van onze partners. Zij hebben allemaal veel ervaring met myShop. Zie hiervoor deze link.

Vormgeving uitbesteden?

De mogelijkheden om uw eigen website (via CSS/HTML) vorm te geven zijn onbegrensd. Daarom werken webdesigners graag met ons. CMS- en hostingaanbieders kunnen een eigen myShop.com variant aan hun systeem koppelen. Heeft u zelf geen tijd voor de vormgeving of geen inspiratie? Onze professionele partners helpen en adviseren u graag, ook op het gebied van banners, promotie- of demonstratiefilmpjes, fotografie, animatie, beeldbewerking en 3D productweergave. Zie ook myShop Solutions.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie