Buckaroo Betaalgarant

Wanneer u kiest voor de Buckaroo BetaalGarant module, dan kunt u de betaaloptie “Achteraf betalen” aanbieden op uw shop. In Nederland is “achteraf betalen” nog altijd een zeer populaire betaalwijze.

Deze manier van betalen is echter wel specifiek en kent een aantal aandachtspunten. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat de merchant zijn producten al heeft geleverd, maar dat de klant vervolgens niet betaalt. Vervolgens zit de merchant met een openstaande vordering en moet deze meestal een kostbaar incassotraject starten. Daarbij loopt de merchant het debiteuren risico.

Om dat risico te voorkomen, de processen van dit traject geautomatiseerd te laten verlopen en merchants de voordelen te kunnen bieden van achteraf betalen, hebben wij “Buckaroo BetaalGarant” ontwikkeld. Hierbij wordt een achteraf betaling door Buckaroo verzekerd door de garantieverstrekker. Buckaroo BetaalGarant is specifiek ontwikkeld voor bedrijven/webshops die zich richten op de verkoop aan Nederlandse consumenten.

Voor de betaalfunctie van Betaalgarant wordt een overeenkomst met Buckaroo afgesloten. Indien de betaalmethode Betaalgarant gekozen wordt, dienen er enkele aanpassingen aan de naw velden gedaan te worden. Dit voor de controle die gedaan wordt om de kredietwaardigheid van de klant te bepalen.

Dit doet u via Algemeen dashboard – Dashboard webshop – Bestelproces – Adresgegevens – Adresvelden. Bovenaan is een selectie van 3 opties, selecteer de optie van “geef de consument de keuze om een afwijkend voor afleveradres in te vullen”

De volgende velden zijn verplicht:

 • geslacht: hiervoor kan het veld aanhef gebruikt worden, voeg via de optie van keuzerondjes ‘Dhr.’ en ‘Mw.’ toe
 • initialen: hiervoor kan het veld initialen gebruikt worden.
 • voornaam: gebruik hiervoor het veld van voornaam
 • achternaam: hiervoor kan het veld van naam gebruikt worden, vergeet echter niet bij veldnaam ‘achternaam’ neer te zetten.
 • straat, huisnummer, postcode, plaats en land zijn de standaard velden
 • geboortedatum: gebruik hiervoor het veld van leeftijd. De geboortedatum moet opgevoerd worden als yyyy-mm-dd, geef dit aan bij de optie van veldnaam, zodat klanten op de juiste manier de data invullen.
 • telefoonnummer: hiervoor kan het veld van telefoonnummer gebruikt worden
 • rekeningnummer: gebruik hiervoor het veld van rekeningnummer
 • e-mail en eventueel opmerking: zijn de standaard velden
 • Bij het afleveradres zijn de volgende velden verplicht:
 • straat, huisnummer, postcode, plaats en land, gebruik hiervoor de standaard velden

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie