Facebook is de populairste en best bezochte webcommunity ter wereld. Jong en oud brengen er veel tijd door wat het een interessant commercieel platform maakt. Social media zijn toegankelijk voor iedereen. F-commerce of Social Commerce neemt daarom steeds serieuzere vormen aan. Met een Facebook shop van myShop.com kunt u uw klantenbestand snel uitbreiden. Het is de beste plaats voor mond-tot-mondreclame en ‘likes’ zijn goed voor uw SEO!

‘Vind-ik-leuk’

Een strategie rondom het sociale aspect van Facebook levert u veel voordeel op. Nieuwe leads en prospects bijvoorbeeld. Een bezoeker kan bij elk product uit uw assortiment ‘vind-ik-leuk’ aanklikken en een reactie plaatsen. Deze ‘likes’ en berichten komen op het prikbord van die persoon terecht. Daardoor kan zijn of haar hele netwerk kennismaken met uw producten! myShop.com maakt het mogelijk om uw assortiment inclusief bestelproces in Facebook te integreren. Mensen die via uw Facebook shop een bestelling plaatsen en betalen blijven dus gewoon in de Facebookomgeving.

Drie maanden gratis

U kunt een Facebook shop aanvragen als u een webshop abonnement bij ons hebt. Deze shop kunt u drie maanden lang gratis gebruiken. De betaalmethoden die onder uw abonnement vallen kunt u vanzelfsprekend ook gebruiken op Facebook. Na drie maanden geldt het gebruikelijke tarief van een target shop met eigen orderproces (€ 8 per maand).

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie