Optimale bescherming van je webshop

Over de beveiliging hoeft u geen zorgen te maken: uw webwinkel wordt 24 uur per dag bewaakt. Firewalls beschermen uw shop tegen o.a. spyware, spam, wormvirussen en aanvallen van hackers.
Alle applicaties van myShop.com draaien onder het Secure Sockets Layer protocol (SSL). Dit is het standaard beveiligingsprotocol voor websites waar vertrouwelijke informatie wordt uitgewisseld zoals de sites van banken, de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Het dataverkeer tussen internetgebruikers en servers wordt hiermee versleuteld (encrypted).

Beveiligd dataverkeer

Dankzij het SSL protocol kunnen online betalingen, downloads en andere digitale transacties afgeschermd plaatsvinden. myShop.com heeft een SSL certificaat waardoor onze identiteit altijd te verifiëren is. Dit biedt onze bezoekers en relaties de garantie dat hun gegevens veilig via https worden verzonden.

Uw eigen SSL certificaat?

Welk webshop abonnement van myShop.com je ook kiest, het SSL protocol zit er sowieso in. Zodra uw klanten naar het NAW-scherm gaan om een bestelling te plaatsen, worden ze doorgeschakeld naar het https adres van myShop.com. Wilt u dat uw domeinnaam in de adresbalk blijft staan tijdens de bestelprocedure? Dan kunt u een eigen SSL certificaat aanvragen via deze link.

Stabiel platform

Bij Verizon Terremark, onze hostingprovider, controleren load balancers continu de belasting van de datastroom. Zij reguleren het verkeer door het over verschillende servers te verdelen. Uw webshop kan dus niet opeens plat liggen doordat het systeem overspoeld wordt. De uptime is bijna 100 procent, buiten gepland onderhoud van myShop.com, waar we u vooraf uiteraard altijd over informeren.

CO2 neutraal

Wist u dat het internet na de luchtvaartindustrie de grootste veroorzaker van CO2-uitstoot is? Webservers, routers en firewalls vreten energie. Bij myShop.com willen we graag milieubewust en verantwoord ondernemen. Daarom hebben we gekozen voor een datacentrum dat onze IT-infrastructuur duurzaam kan faciliteren. Verizon Terremark is een CO2 neutrale hostingprovider die groene energie gebruikt.

Hogere conversie door CDN

Hoe sneller mensen toegang krijgen tot de informatie die ze zoeken, hoe hoger de graad van tevredenheid. En hoe tevredener ze zijn, hoe eerder ze een bestelling plaatsen en (vaste) klant worden. Een CDN (Content Delivery Network) draagt bij aan een goede reputatie en een hogere conversie. Het systeem slaat de essentiële bestanden van uw webshop verspreid op. Voordelen daarvan zijn:

  • Uw webwinkel – style sheets (CSS), javascripts (JS) en dergelijke – wordt supersnel geladen.
  • Ook alle afbeeldingen gaan via CDN als u ze bij ons hebt gehost.
  • Een grote stroom bezoekers kan uitstekend verwerkt worden, zonder downtime.
  • Uw webshop krijgt een hogere ranking. Snelheid is een belangrijk criterium bij de beoordeling van websites door Google en andere zoekmachines.

myShop.com gebruikt het CDN via HostingXS. Dit systeem maakt deel uit van een van de snelste content delivery netwerken in de wereld. Daarvan kunt u nu ook profiteren!

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
Stel een vraag aan support

Verstuur Reactie