Tab zoekmethode

Hier kunnen de zoekopties geactiveerd worden voor de productlijst.

  • niet zoeken
    Voor webshops met een klein productaanbod, of waarbij alle producten op één pagina worden getoond.
  • snelzoeken
    Dit is de meest eenvoudige manier van zoeken. Bij snelzoeken wordt binnen alle kolommen uit de spreadsheet gezocht op de ingevoerde zoekterm.
  • uitgebreid zoeken
    Uitgebreid zoeken maakt het mogelijk om door meerdere kolommen met productinformatie te zoeken. Het systeem zoekt van links naar rechts door de geselecteerde kolommen, een klant kan daardoor een selectie maken, en binnen die selectie verder verfijnen, en binnen die verfijning nog verder verfijnen.

NB: Het is niet mogelijk om voor het uitgebreide zoekblok dezelfde kolommen te gebruiken die ook in het menu worden gebruikt. Je kunt maar een keer een kolom gebruiken. Maar je kunt natuurlijk wel twee gelijksoortige kolommen maken, zolang je maar ervoor zorgt dat ze niet dezelfde kolomnaam hebben, en zolang je het maximum aantal zoekkolommen niet overschrijdt. Inclusief het menu is dat 6.

Tab snelzoeken velden

Standaard worden alle velden gebruikt voor de ‘Snelzoeken’ optie. Om te voorkomen dat er te veel (onjuiste) resultaten worden gevonden, is het mogelijk om het snelzoeken tot bepaalde velden van de productlijst te beperken. Bv de plaatjes kolommen kunnen worden uitgesloten. Hierdoor zullen de zoekresultaten sneller en nauwkeuriger getoond worden

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Verstuur Reactie