Het is mogelijk samengestelde producten op te nemen in de productlijst. Denk bv aan een lesboek waarbij ook een opgaveboek en een dvd met examens bijhoort. Indien de klant het lesboek dan bestelt, zullen de andere 2 producten ook in de basket gelegd worden. Zo kan er een pakket samengesteld worden en hoeft de klant niet 3 keer iets te bestellen. Daarnaast zal het voorraadbeheer nu ook goed gaan, aangezien elk product een eigen nummer heeft.

Instellingen

Om dit in te stellen moet er een kolom samengestelde producten in de xls opgenomen worden. Via ; kunnen daar verschillende productnummers worden opgevoerd. Het is aan te raden bij het hoofdproduct duidelijk aan te geven dat bij het bestellen ook andere producten mee besteld worden, zoda de klant vooraf op de hoogte is.

Ook is het mogelijk een aparte prijskolom te selecteren. Het kan voorkomen dat de prijzen van de producten in het pakket anders zijn dan als ze los gekocht worden. Via een aanbieding kan het pakket goedkoper gemaakt worden. Door een aparte prijskolom op te nemen kun je de prijzen van de losse producten in het pakket afzonderlijk bepalen.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Verstuur Reactie