Bij een B2B platinum abonnement is het mogelijk klanten aan assortiments lijsten te koppelen. Elke klant kan dan aan een eigen lijst met eigen producten en prijzen gekoppeld worden, de basis hiervoor is de moederlijst. Na het klikken op het potloodje van de productlijst zie je links bij categorisering een optie van assortimenten, via die weg kan een vervanglijst geupload worden.

Een vervanglijst bevat alleen data die afwijkt van de moederlijst, stel een klant heeft voor 5 producten een andere prijs, dan bestaat de vervanglijst uit de kolom productnummer en de kolom prijs (NB: kolomnamen moeten overeenkomen met de namen die gebruikt worden in de moederlijst) Andere kolommen hoeven niet opgenomen te worden indien ze niet afwijken van de moederlijst. De assortiments lijst wordt geupload via de weg hierboven beschreven.
Indien de vervanglijst is geupload, ga je naar de tab klanten en naar de klant toe waar de vervanglijst aan gekoppeld moet worden. Bij de productlijst tab kun je de vervanglijst selecteren, er zijn dan 2 opties:

  • alle producten uit de hoofdlijst: dan worden alle producten uit de moederlijst getoond, wel worden de producten die een afwijkende prijs hebben via de vervanglijst getoond volgens de vervanglijst prijs
  • alleen producten die voorkomen in de assortimentslijst: dan worden alleen de producten getoond van de vervanglijst, in ons geval 5

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Verstuur Reactie