Beveiliging

Er zijn een aantal beveiligingsopties die geactiveerd kunnen worden voor de webshop:

Gebruik SSL voor bestelproces

Deze optie staat standaard aan. Vanaf het naw scherm zal overgegaan worden op een https verbinding, waardoor de klantgegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden. \Elke shop beschikt hiervoor gratis over een https certificaat, dit is te zien doordat vanaf het naw scherm in de url staat https://www.myshop.com/etc.
Indien je toch de eigen domein daar wilt zien, moet er zelf een https certificaat aangevraagd worden, dit kan alleen via hostingxs.nl
NB: https betekent dat alles wat op de site staat ook met https moet beginnen, denk bijvoorbeeld aan plaatjes. Indien een plaatje toch met http begint, zal afhankelijk van de browserinstellingen, waarschuwingen komen of zelfs de site geblokkeerd worden. Upload daarom plaatjes op de server van de shop, daar is een https beveiliging.

Automatisch aanvullen formulier

Hiermee kun je voorkomen dat bv contact formulieren automatisch worden aangevuld indien een klant daar wat invult. Ook zal deze optie van toepassing zijn voor B2B shops en het inlogscherm. Indien deze optie uitstaat, zullen de inloggegevens niet automatisch opgevoerd worden.

Post verzoeken toestaan

Deze optie zal standaard aanstaan, alleen indien je de winkel gebruikt als informatie site en het bestelproces niet gebruikt wordt kun je deze optie uitzetten.

Frames toestaan in pagina’s

Hiermee kun je het gebruik van frames uitschakelen in de winkel. Frames worden onder andere gebruikt op de contact pagina indien het blok van formulieren wordt gebruikt. Indien de optie geactiveerd wordt, zal de contact page niet meer werken.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Verstuur Reactie