Kieskeurig

Kieskeurig.nl bestaat sinds 1999 en is uitgegroeid tot de grootste, onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland. Kieskeurig.nl helpt de consument bij het maken van de juiste keuze bij de aankoop van een product, door betrouwbare en onafhankelijk informatie te bieden over producten en winkels. Hier vind je alle informatie voor jou als adverteerder. Hoe kun je adverteren op Kieskeurig.nl en hoe kun je zo optimaal mogelijk gebruik maken van onze expertise?. Kieskeurig.nl biedt je vele mogelijkheden om jezelf te profileren en handige tools om te gebruiken.

Instellen productfeed Kieskeurig.nl

Eerst meldt u zich aan bij Kieskeurig via link Hierna kunt u uw mijnWinkel productbestand omzetten naar een productfeed voor Kieskeurig in de editor. Hier vind u de instructies van Kieskeurig . Alleen de opmerkingen over de inhoud van het bestand zijn voor u van belang. Het formaat wordt automatisch goed opgeleverd (XML)

Ga binnen de editor naar:

  • Koppelingen
  • General
  • Optie productvergelijk
  • Kieskeurig
  • Settings

De productfeeds worden opgeslagen op een aparte server waar een deel van het mijnWinkel.nl koppelingen platform wordt gehost : doorschakelen.nl Als u de eerste keer een productfeed voor Kieskeurig heeft aangemaakt ontvangt u een mail met een url, deze kunt u doorgeven aan uw accountmanager bij Kieskeurig.nl.

  • Tip 1 : Als u kolommen toevoegt of de kolomnamen wijzigt, moet u de productfeed opnieuw aanmaken door te klikken op settings en te zorgen dat alle juiste kolommen staan geactiveerd. . De productfeed worden iedere nacht automatisch ververst, maar u kunt hem ook handmatig verversen door op de rode letters “publiceren” te klikken.

In het scherm vindt u per productfeed de datum van de laatste succesvolle update van deze productfeed

  • Tip 2 : In uw mijnWinkel productexcel kunt u allerlei kolommen toevoegen die u niet in mijnWinkel toont, maar die uitsluitend voor gebruik in de betreffende productfeed zijn.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Verstuur Reactie