Affiliate4you

Affiliate4you biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van “pay-for-performance” online marketing en sales activiteiten te ontplooien en te optimaliseren.

Wat doet Affliate4you

U heeft een (nieuwe) webshop of informatieve website. Aan alles is gedacht. Vormgeving, navigatie, content, databases, alles klopt. U zou alleen nog meer bezoekers en/of kopers op uw site willen hebben. U zou hiervoor wel meer willen adverteren, maar daarbij ook willen afrekenen op resultaat (leads / sales), zonder dat u vooraf moet betalen voor iets waarvan u niet zeker weet wat dit gaat opleveren.

Affliate4you maakt dit voor u mogelijk. Via de tracking-software van Affliate4you en het aangesloten netwerk van affiliates heeft u de mogelijkheid om op basis van No-Cure-No-Pay uw eigen online “performance based” marketing campagne te starten. Door een licentie op onze software te nemen kunt u gebruik maken van ons netwerk, en krijgt u er als het ware een “virtual sales force” bij.

Instellen productfeed Affliate4you

Eerst meldt u zich aan bij Affliate4you via link. Hierna kunt u uw mijnWinkel productbestand omzetten naar een productfeed voor Affliate4you in de editor.

Hier vind u de instructies van Affliate4you . Alleen de opmerkingen over de inhoud van het bestand zijn voor u van belang. Het formaat wordt automatisch goed opgeleverd (XML)

Binnen de editor moeten de volgende stappen genomen worden:

  • Ga naar tab Koppelingen
  • Ga naar General
  • Ga naar Affliate4you
  • Klik op Settings en wijzige de instelling van ‘niet actief’naar ‘actief’. De allereerste keer dat u dit doet moet u vervolgens de productlijst die u wilt aanbieden aan Affiliate4you – publishers , opnieuw uploaden in de editor. Als u terugkeerd naar het instelscherm voor de feed, ziet u nu de naam van de productlijst en een pennetje. Als u op het pennetje klikt, opent een lijst met links de waarden die Affiliate4you in de feed wil zien en rechts keuzemenu’s met de kolomnamen van uw excel. U kunt nu aangeven welke kolommen in uw excel de gevraagde gegevens bevatten.

Als u de eerste keer een productfeed voor Affliate4you heeft aangemaakt ontvangt u een mail met een url, deze kunt u doorgeven aan uw accountmanager bij Tradetracker. De productfeeds worden opgeslagen op een aparte server waar een deel van het mijnWinkel.nl koppelingen platform wordt gehost : doorschakelen.nl

  • Tip 1 : Als u kolommen toevoegt of de kolomnamen wijzigt, moet u de productfeed opnieuw aanmaken door te klikken op settings en te zorgen dat alle juiste kolommen staan geactiveerd.
  • Tip 2: De productfeed worden iedere nacht automatisch ververst, maar u kunt hem ook handmatig verversen door op de rode letters “publiceren” te klikken. In het scherm vindt u per productfeed de datum van de laatste succesvolle update van deze productfeed
  • Tip 3 : In uw mijnWinkel productexcel kunt u allerlei kolommen toevoegen die u niet in mijnWinkel toont, maar die uitsluitend voor gebruik in de betreffende productfeed zijn.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Verstuur Reactie