Kelkoo

Kelkoo bestaat meer dan 10 jaar en biedt bezoekers in 10 Europese landen een shopping service waar zij zich kunnen oriënteren, producten kunnen vinden en deze uiteindelijk online kunnen kopen bij betrouwbare winkels. Op onze site zijn meer dan 7 miljoen producten te vinden, onderverdeeld in zeer uiteenlopende categorieën. Van damesmode tot digitale camera?s en van vakantiehuizen tot sanitair.

Instellen productfeed Kelkoo.nl

Eerst meldt u zich aan bij Kelkoo via link. Hierna kunt u uw mijnWinkel productbestand omzetten naar een productfeed voor Kelkoo in de editor. Hier vind u de instructies van Kelkoo . Alleen de opmerkingen over de inhoud van het bestand zijn voor u van belang. Het formaat wordt automatisch goed opgeleverd (XML)

Ga binnen de editor naar:

  • Koppelingen
  • General
  • Optie productvergelijk
  • Kelkoo
  • Settings.

De productfeeds worden opgeslagen op een aparte server waar een deel van het mijnWinkel.nl koppelingen platform wordt gehost : doorschakelen.nl Als u de eerste keer een productfeed voor Kelkoo heeft aangemaakt ontvangt u een mail met een url, deze kunt u doorgeven aan uw accountmanager bij Kelkoo.nl.

  • Tip 1 : Als u kolommen toevoegt of de kolomnamen wijzigt, moet u de productfeed opnieuw aanmaken door te klikken op settings en te zorgen dat alle juiste kolommen staan geactiveerd. De productfeed worden iedere nacht automatisch ververst, maar u kunt hem ook handmatig verversen door op de rode letters “publiceren” te klikken.In het scherm vindt u per productfeed de datum van de laatste succesvolle update van deze productfeed
  • Tip 2 : In uw mijnWinkel productexcel kunt u allerlei kolommen toevoegen die u niet in mijnWinkel toont, maar die uitsluitend voor gebruik in de betreffende productfeed zijn.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Verstuur Reactie