Koopkeus

Koopkeus is een webwinkelgids en laat meer dan 6000 webwinkels zien die in Nederland leveren. Door het dagelijks uploaden van duizenden productcatalogi kunt u bij koopkeus op één enkele site alle aanbiedingen van vandaag zien. Door het noteringssysteem kunt u makkelijk een keuze maken uit winkels die u niet kent maar die speciale prijzen of aantrekkelijke diensten aanbieden.

Instellen productfeed Koopkeus.nl

Eerst meldt u zich aan bij Koopkeus via deze link (LeGuide). Hierna kunt u uw mijnWinkel.nl productbestand omzetten naar een productfeed voor Koopkeus in de editor. Hier vind u de instructies van Koopkeus. Alleen de opmerkingen over de inhoud van het bestand zijn voor u van belang. Het formaat wordt automatisch goed opgeleverd (XML)

Ga binnen de editor naar:

  • Koppelingen
  • General
  • Optie productvergelijk
  • Koopkeus
  • Settings

De productfeeds worden opgeslagen op een aparte server waar een deel van het mijnWinkel.nl koppelingen platform wordt gehost : doorschakelen.nl Als u de eerste keer een productfeed voor Koopkeus heeft aangemaakt ontvangt u een mail met een url, deze kunt u doorgeven aan uw accountmanager bij Koopkeus.nl.

  • Tip 1 : Als u kolommen toevoegt of de kolomnamen wijzigt, moet u de productfeed opnieuw aanmaken door te klikken op settings en te zorgen dat alle juiste kolommen staan geactiveerd. De productfeed worden iedere nacht automatisch ververst, maar u kunt hem ook handmatig verversen door op de rode letters “publiceren” te klikken.In het scherm vindt u per productfeed de datum van de laatste succesvolle update van deze productfeed
  • Tip 2 : In uw mijnWinkel productexcel kunt u allerlei kolommen toevoegen die u niet in mijnWinkel toont, maar die uitsluitend voor gebruik in de betreffende productfeed zijn.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Verstuur Reactie