Twenga.nl

Indexeer uw webwinkel op Twenga en ontvang direct nieuwe kopers! De shopping zoekmachine Twenga wordt door meer dan een miljoen consumenten per maand gebruikt.

Het doel is simpel: het leveren van traffic en gekwalificeerde kopers voor online winkeliers. Promoot uw webwinkel in slechts een paar klikken en ontvang direct potentiële kopers op uw website! Neem contact op met Twenga.nl om daar een account aan te maken en activeer daarna de koppeling in myshop.nl. De productgegevens van de webshop worden elke keer als de productlijst vernieuwd wordt doorgestuurd naar deze prijsvergelijker. Hierdoor worden de producten nog beter gevonden in Google en wordt uw naamsbekendheid vergroot.

Aanmelden bij Twenga.nl

Als eerste moet u zich aanmelden bij http://www.twenga.nl, dat kan via deze link, en volg de instructies op.

Instellingen binnen myshop.com

Hier vindt u een voorbeeldlijst

Binnen de editor moeten de volgende stappen genomen worden:

  • ga naar de tab koppelingen
  • ga naar de optie van productvergelijk bij ‘general’
  • klik op ‘settings’ bij de optie van twenga.nl
  • activeer de koppeling
  • er komt nu een overzicht van de productlijsten, klik op het potloodje van de lijst die gebruikt moet worden
  • selecteer de kolommen van de productlijst, de kolommen met een sterretje zijn verplicht
  • de kolom “Product Url” is een kolom waar de url in staat van het meerinfoscherm. vaak moet deze kolom nog aangemaakt worden (zie voorbeeld excel bij tabblad Bijlagen)
  • klik op OK om de productfeed te genereren en op ‘publiceren’ om deze te online te zetten. Het knopje met XML er op, is een directe link naar uw feed

De productfeeds worden opgeslagen op een aparte server waar een deel van het myshop.com koppelingen platform wordt gehost : doorschakelen.nl

Als u de eerste keer een productfeed voor Twenga.nl heeft aangemaakt ontvangt u een mail met een url, deze kunt u invoeren in het Twenga.nl account waarin u uw feeds beheert.

Tip 1 : Als u in uw productexcel kolommen toevoegt, kolomnamen wijzigt of het type kolom wijzigt, dan moet u de productfeed-instellingen opnieuw bevestigen door te klikken op settings en te zorgen dat alle juiste kolommen staan geactiveerd.

Tip 2 : Twenga.nl vereist een deeplink naar het meerinfo scherm van uw eigen domein. myshop.com kan deze niet automatisch voor u genereren, dus u moet een extra kolom opnemen in uw excel, met per product een link naar het meerinfo scherm.

Tip 3: Als uw productlijst aanpast en upload in mijnWinkel, wordt de feed automatisch om 01.00 ververst. Twenga haalt de feed elke nacht op, zodat uw wijzigingen de volgende morgen ook in Twenga staan, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Tip 4: Activeer het order tracking script en optimaliseer uw omzet!

  • Profiteer van geoptimaliseerde traffic: Twenga biedt u een systeem dat u automatisch prioriteit geeft op de traffic van de categorieën waarin u het best verkoopt! Zo stimuleert u uw verkopen en vermindert u uw acquisitiekosten.
  • Volg uw prestaties nauwkeurig op: Ons team houdt uw prestaties dagelijks en proactief bij

Voer uw hashkey in en activeer de Twenga Sales tracking.

1. Haal uw Twenga hashkey op: Klik op “Tracking” in het linkermenu op uw Twenga Ready to Sell account Kies de optie “Ik wil graag mijn identificatiesleutel / HashKey opvragen” Kopieer de hashkey

2. Voer uw hashkey in: Ga naar “Koppelingen” –> “Affiliate Partners” –> Twenga, “Settings” in uw Myshop administratie menu Plak de hashkey in het veld “hashcode” en klik op ”OK” Uw trackng script is geactiveerd!

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Verstuur Reactie