Ciao

Ciao is een online gemeenschap met miljoenen leden die ten behoeve van andere consumenten miljoenen producten en diensten kritisch beschrijven en evalueren. Door de verbinding van objectieve consumentenreviews met actuele prijsinformatie van honderden online verkopers, is Ciao één van de grootste productadviseurs op het Internet en staat gratis ten dienst van miljoenen consumenten binnen de belangrijkste West-Europese markten in de verschillende taalversies. Een bewijs voor het succes van Ciao is dat er maandelijks méér dan 38 miljoen consumenten de site bezoeken, wat Ciao één van de grootste shoppingportals van Europa maakt.

Instellen productfeed Ciao.nl

Eerst meldt u zich aan bij Ciao via link Hierna kunt u uw mijnWinkel productbestand omzetten naar een productfeed voor Ciao in de editor. Hier vind u de instructies van Ciao . Alleen de opmerkingen over de inhoud van het bestand zijn voor u van belang. Het formaat wordt automatisch goed opgeleverd (XML)

Ga binnen de editor naar:

  • Koppelingen
  • General
  • Optie productvergelijk
  • Ciao
  • Settings.

De productfeeds worden opgeslagen op een aparte server waar een deel van het mijnWinkel.nl koppelingen platform wordt gehost : doorschakelen.nl Als u de eerste keer een productfeed voor Ciao heeft aangemaakt ontvangt u een mail met een url, deze kunt u doorgeven aan uw accountmanager bij Ciao.nl.

  • Tip 1 : Als u kolommen toevoegt of de kolomnamen wijzigt, moet u de productfeed opnieuw aanmaken door te klikken op settings en te zorgen dat alle juiste kolommen staan geactiveerd. . De productfeed worden iedere nacht automatisch ververst, maar u kunt hem ook handmatig verversen door op de rode letters “publiceren” te klikken.

In het scherm vindt u per productfeed de datum van de laatste succesvolle update van deze productfeed

  • Tip 2 : In uw mijnWinkel productexcel kunt u allerlei kolommen toevoegen die u niet in mijnWinkel toont, maar die uitsluitend voor gebruik in de betreffende productfeed zijn.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Verstuur Reactie