Indien het filtermenu blok gebruikt wordt, moeten hier de kolommen ingesteld worden die gebruikt moeten worden voor het filtermenu. Bij de pagina’s>optie blokken is het filtermenu blok te vinden, hiermee kunnen klanten gericht zoeken naar producten door verschillende keuzes te maken, bv een keuze uit merk, een keuze uit soort, een keuze uit maat. Deze keuzes worden gecombineerd zodat de klant uiteindelijk de juiste producten ziet.

Zet groepsnaam op ja, bij de kenmerken data kolommen zijn 4 opties

  • bij de eerste kolom selecteer je gebruik alle labels/waarden indien je alle waarden uit een kolom wilt gebruiken voor het filtermenu. Indien je een beperkte selectie wilt tonen in het filtermenu, selecteer je een kolom waarin een gemeenschappelijke waarde voorkomt bij de producten die getoond moeten worden. Die waarde zet je dan in de kolom van groepsnaam
  • bij de tweede kolom selecteer je de kolom die gebruikt moet worden in het filtermenu
    De laatste 2 kolommen zijn optioneel, de optie van sorteer kolom kan handig zijn om een volgorde van tonen aan te geven in het filtermenu. Plaats dan in een kolom via bv 01, 02 of a b etc de juiste volgorde aan.

Dit herhaal je voor alle kolommen die je wilt gebruiken in het filtermenu. Indien geactiveerd kan het filtermenu blok ingesteld worden op de pagina.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Verstuur Reactie