De actieve Apps hebben een groene balk als indicatie maar kunnen in het rechter menu ook via de optie ‘Actieve Apps’ worden benaderd. Sommige Apps zijn gratis, andere kosten geld. Verder kunnen er kosten verbonden zijn aan het gebruik van de dienst zelf, als voorbeeld:

Er zijn kosten voor het gebruik van de dienst Exact Online, kosten die aan het bedrijf Exact zelf worden betaald, de koppeling tussen het webshop platform en Exact Online is via een partner beschikbaar gesteld die deze specifieke koppeling in abonnementvorm aanbiedt.

Andere koppelingen en/of diensten kunnen weer helemaal gratis zijn. Al deze informatie is per App te vinden en tevens kan in de AppStore bijvoorbeeld worden gezocht op prijs range.

Door in de AppStore te klikken op een App wordt een meerinfo scherm van de App getoond met alle informatie over de toepassing, contact informatie m.b.t. de leverancier van de dienst en de leverancier van de koppeling (kan hetzelfde bedrijf zijn). Tevens is er een tab beschikbaar waar de instellingen voor de specifieke App te vinden zijn, welke instellingen is per App afhankelijk van de toepassing.

Om een App te gaan gebruiken kan deze op ‘Actief’ worden gezet, daar vandaan zal meer informatie beschikbaar zijn wat er moet gebeuren.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Verstuur Reactie