Det supplerende brevopsæt anvendes af datasæt der relaterer sig til velkomstbreve og fremsendelse af lejekontrakter osv. Det er bl.a. specielt datasættet “6207337” Agreem. DP-STD 01 (DAN), der kombinerer oplysninger fra aftalen, lejemålet og virksomhedsoplysninger (kontekst aftale),

A. “Lejemålsattribut for måneders depositum” Hvilken attribut anvendes på lejemålet til at angive antal måneders depositum. Bemærk i disse breve er lejeren typisk ikke oprettet endnu, derfor skal attributten ligge på lejemålet. (modsat når der reguleres depositum, er det attributten på lejeren der anvendes)

B. “Lejemålsattribut for måneders forudbetalt leje” Hvilken attribut anvendes på lejemålet til at angive antal måneders forudbetalt leje. Bemærk i disse breve er lejeren typisk ikke oprettet endnu, derfor skal attributten ligge på lejemålet. (modsat når der reguleres forudbetaltleje, er det attributten på lejeren der anvendes)

C. “Lejemålsattribut i forbindelse med lejemålstypen” Hvilken attribut anvendes på lejemålet til at angive lejemålets type.

D. “Lejemålsattribut i forbindelse med antal værelser” Hvilken attribut anvendes på lejemålet til at angive antal værelser i lejemålet.

E. “Opkrævningsbetingelse for ubegrænset antal måneder” Hvilken opkrævningsbetingelse anvendes til et ubegrænset antal måneder.

E. “Opkrævningsbetingelse for ubegrænset antal kvartaler” Hvilken opkrævningsbetingelse anvendes til et ubegrænset antal kvartaler.

Denne opsætning har ikke anden funktion end at rapporter kan identificere hvilke variable der skal anvendes til et konkret brev.

Feedback

Var dette nyttigt?

Ja Nej
Du har angivet, at dette emne ikke var nyttigt for dig...
Efterlad venligst en kommentar og fortæl os hvorfor? Tak!
Tak for din feedback.

Giv din feedback på dette emne.

Skriv kommentar