Velkommen til “Dynamics Property”!

“Dynamics Property” er et stærkt ejendomsadministrationssystem, der sigter mod at understøtte hele ejendomsadministrationens værdikæde. Dynamics Property leveres i Microsoft Business Central. Programmet er en App til Business Central og kan hentes via Microsoft AppSource. Foruden den stærke platform byder ejendomsløsningen på nogle unikke faciliteter som:

 1. Forretningsstyring: Virksomheder opretter ofte ejendomme i selvstændige juridiske enheder. Ikke kun af risikomæssige årsager, men ofte også skattemæssige årsager. I et “rigtigt” ERP system giver det udfordringer, da hvert selskab fungerer som en selvstændig “data-bankboks”. 50 ejendomme betyder 50 kasser og fragmenterede arbejdsprocesser med manglende overblik og ekstra rutiner tilføje. “Dynamics Property” tilbyder at samle disse processer i en eller flere “rammer”, med bedre overblik og færre rutiner tilføje. Skal der bygges integrationer, vil dette arbejde kunne simplificeres betragteligt, da integrationer i Buisness Cenral fungerer per regnskab.
 2. Attributter: der ikke kun unødvendiggør specialfelter, men også giver muligheder for “lette” beregninger såsom beregning af tomgang i skærmbillerne.
 3. Tjeklister
 4. Rater til opkrævninger dannes forud, hvorved administratoren har mulighed for at lave reguleringen på det tidligst mulige tidspunkt
 5. Håndtering af pengepligtige ydelser og udformning af påkrav
 6. Super fleksibel reguleringsmotor. Yderligere reguleringsmetoder kan udviklet som leveres ind i løsningen.
 7. Avanceret, men yderst brugervenlig Nets integration, der spiller sammen med forretningsstyringen
 8. Forbrugs- og fordelingsregnskaber med simulering, posteringsforslag og lette afstemningsmuligheder, der endvidere spiller sammen med tjeklisterne

Kilder til hjælp

Dynamics Property tilbyder flere kilder til hjælp. Som et ungt produkt er dokumentationen under opbygning. Det er dog et område, der prioriteres højt. Nedenstående kilder er tilgængelige:

 1. Nærværende manual
 2. Dynamics Property’s Supportcenter (faq, artikler, chat, brugerforum og opret en sag)
 3. Dynamics Property’s YouTube kanal.
 4. Microsofts brugervejledning til Business Central

Feedback

Var dette nyttigt?

Ja Nej
Du har angivet, at dette emne ikke var nyttigt for dig...
Efterlad venligst en kommentar og fortæl os hvorfor? Tak!
Tak for din feedback.

Giv din feedback på dette emne.

Skriv kommentar