“Opkrævning” en samling af beløb der skal faktureres og bogføres på sammen på et givet tidspunkt.Opkrævningsprocessen er de handlinger der indgår i at fremstillede denne. Best practice processen herfor er illustreret medenfor.

Dynamics Property & Business Central rummer en stor fleksibilitet, men det betyder også at der er mange parametre der skal være på plads for at opkrævningsprocessen kan gennemføres uden at der skal foretages rettelser og processen skal genstartes. Det gælder i særdeleshed under en evt. indkøring af systemet. Vi anbefaler at man ikke skyder processen med at få sine opsætninger på plads til lige før opkrævningen skal afvikles.Det er derimod at foretrække at der indarbejdes en rutine med at tjekke opsætningerne og evt. tilrette disse ugentligt.

Ved “særegne opsætninger” forstås de opsætninger som brugerne af Dynamics Property selv har defineret. Det kan eksempelvis være en dimensionskode på en klient eller ejendom som er affødt af et specielt rapporteringsønske. Denne opsætning er ikke nødvendig for at opkrævningen bliver dannet og en mangel heraf vil ikke blive fanget af rapporten “opkrævningsparat”. Tilstedeværelsen af sådanne opsætninger må tjekkes af brugerne selv.

Rapporten “opkrævningsparat” vil heller ikke fange alle fejl, men blot de typiske. Afviklingen af rapporten minimerer tilbageløb i opkrævningsprocessen og afviklingen med jævne intervaller af denne gør at arbejdet forbliver overskueligt.

Feedback

Var dette nyttigt?

Ja Nej
Du har angivet, at dette emne ikke var nyttigt for dig...
Efterlad venligst en kommentar og fortæl os hvorfor? Tak!
Tak for din feedback.

Giv din feedback på dette emne.

Skriv kommentar