SKP-BASIS ondersteunt de terugkoppeling van alleen documenten. Overigens hoeft het niet altijd om een PDF-document te gaan; het kan evengoed een Word-, Excel- of Jpeg-formaat zijn. In de praktijk zal meestal het PDF-formaat gebruikt worden. In de verdere toelichting in dit hoofdstuk wordt PDF als voorbeeld gebruikt.

Vanuit de 2e Omgeving handelt de gebruiker zelf een transactie af. Over het algemeen in een browsersessie, maar dit kan ook een mobiele app zijn of zelfs een lokaal geïnstalleerde toepassing. Aan het einde van de transactie geeft de gebruiker door een ‘verzend’-knop of op basis van een standaard instelling in de toepassing aan dat het resultaat in de vorm van een PDF-bestand met metadata wordt verstuurd naar de 1e Omgeving.

Vanuit de 3e Omgeving handelt een derde partij handmatig of automatisch een transactie af. Aan het einde van de transactie geeft de derde partij door een ‘verzend’-knop of op basis van een standaard instelling in de toepassing aan dat het resultaat in de vorm van een PDF-bestand met metadata wordt verstuurd naar de 1e Omgeving.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Verstuur Reactie