Produkter
Produkter seksjonen inneholder informasjon og instillinger for de forskjellige produktene og kategoriene som finnes i Impleo Web. Impleo Web leveres som en blank løsning og det finnes derfor ingen forhåndsregistrerteproukter eller kategorier i systemet. Det er i hovedsak tre forskjellige produkttyper i Impleo Web,malbaserte-, spesial-, og sammensatte produkter. Disse tre produkttypene forklares i hvert sitt kapittel.

Kunder
Kunder seksjonen styrer all informasjon om kunder, avdelinger og brukere.

Fonter
Fonter seksjonen er Impleo Web sitt font bibliotek. Alle fonter som brukes i variabler på et produkt skal være registrert her.

Farger
Farger seksjonen er Impleo Web sitt fargebibliotek. Alle farber som brukes i variabler på et produkt skal være registrert her.

Produksjon
Produksjon seksjonen styrer oppsett som er knyttet mot produksjon. I denne seksjonen finnes valg for å styre statusnivåer, bestillingsintervaller, utskytning og E-post.

Andre innstillinger
Andre innstillinger seksjonen styrer oppsett som for konfigurasjoner, skins og land. Seksjonen inneholder også statistikk, en link til forsiden og en logout link.

Tilbakemelding

Var dette til hjelp?

Ja Nei
Du angav at dette emnet ikke var nyttig for deg
Kan du vær så snill å gi oss et samtal som forteller oss hvorfor? Takk skal du ha!
Takk for din tilbakemelding.

Legg inn din tilbakemelding på dette emnet

Vennligst ikke bruk dette for spørsmål om støtte.
For kundesupport, vennligst kontakt oss her.

Post kommentar