Tillgangsrettigheter gis på firma-, avdeings- og/eller bruker nivå. Et produkt kan være koblet opp mot flere firmaer, avdelinger og brukere samtidig. På denne måten er det mulig at brukere i samme firma ikke har tilgang til de samme produktene. En markedsavdeling kan f.eks. ha tilgang på flere produkter enn en vanlig ansatt hos en kunde.

Gi firma tilgang
Felt for registrering av hvilket firma som skal ha tilgang til produktet. Søk opp ønsket firma i ”Søk firma” søkefeltet, velg firmaet og klikk på ”Gi tilgang” knappen under søkefeltet. Det er ikke nødvendig å lagre etter at et firma er gitt tilgang.

Gi avdeling tilgang
Felt for registrering av hvilken avdeling som skal ha tilgang til produktet. Søk opp ønsket avdeling i ”Søk avdeling” søkefeltet, velg avdelingen og klikk på ”Gi tilgang” knappen under søkefeltet. Det er ikke nødvendig å lagre etter at en avdeling er gitt tilgang.

Gi bruker tilgang
Felt for registrering av hvilken bruker som skal ha tilgang til produktet. Søk opp ønsket bruker i ”Søk bruker” søkefeltet, velg bruker og klikk på ”Gi tilgang” knappen under søkefeltet. Det er ikke nødvendig å lagre etter at en bruker er gitt tilgang.

Firmaer med tilgang
Viser en liste over de firmaene som har tilgang til produktet.

Avdelinger med tilgang
Viser en liste over de avdelingene som har tilgang til produktet.

Brukere med tilgang
Viser en liste over de brukerene som har tilgang til produktet.

Tilbakemelding

Var dette til hjelp?

Ja Nei
Du angav at dette emnet ikke var nyttig for deg
Kan du vær så snill å gi oss et samtal som forteller oss hvorfor? Takk skal du ha!
Takk for din tilbakemelding.

Legg inn din tilbakemelding på dette emnet

Vennligst ikke bruk dette for spørsmål om støtte.
For kundesupport, vennligst kontakt oss her.

Post kommentar