Impleo Web er et “web to print” system som kan inneholde flere typer produkter som hjelper dine kunder til å bruke sin grafiskeprofil. Produktene kan være alt fra visittkort til hefter, bøker eller roll-up. Produktenetypene i Impleo Web er delt opp i forskjellige typer: Dynamiske malprodukter, statiske malprodukter, spesial produkter og sammensatte malprodukter. Det er bare din egen fantasi som setter grensene for hvilke produkter Impleo Web kan inneholde.

Impleo web består av fem forskjellige hovedkomponenter.

Impleo Web bestilling
Bestillingsdelen er en webshop hvor din kunde kan logge seg inn og bestille de produktene som er gjort tilgjengelige for den kundens bruker. En bruker kan ha tilgang til mange forskjellige produkter, og et produkt kan være koblet mot mange forskjellige kunder. Dette styres i administrasjonsdelen til Impleo Web.

Impleo Web administrasjon.
Administrasjonsdelen styrer alle instillinger som har med kunder, produkter, farger, fonter og selve konfigurasjonen av løsningen. Det er kun brukere med rettigheten ”systemadministrator” som har tilgang til administrasjonssidene.

Impleo produksjonsklient
Produksjonsklienten er et windows program som håndterer alle innkommende bestillinger, og leverer status oppdateringer tilbake til kunden etterhvert som kundens bestilling skifter til forskjellige statusnivåer. Det er fra dette programmet den produksjonsansvarlige starter de forskjellige jobbene som skal produseres.

Impleo prodweb
Implelo Web prodweb er en web versjon av produksjonsklienten. I prodweb er det ikke mulig å starte jobber, men det er mulig å se innkommende bestillinger og endre status på disse.

Impleo workflow configurator
Impleo workflow configurator er et windows program som brukes til å konfigurere de forskjellige arbeidsflytene systemet bruker. En arbeisflyt kontrollerer hvor filene tilhørende en bestemt bestilling skal flyttes.

Tilbakemelding

Var dette til hjelp?

Ja Nei
Du angav at dette emnet ikke var nyttig for deg
Kan du vær så snill å gi oss et samtal som forteller oss hvorfor? Takk skal du ha!
Takk for din tilbakemelding.

Legg inn din tilbakemelding på dette emnet

Vennligst ikke bruk dette for spørsmål om støtte.
For kundesupport, vennligst kontakt oss her.

Post kommentar