Klaver

Velg Klaver i menyen, da får du opp en liste over alle klavene dine. Første gang du går inn i appen vil alle klavene ligge under Uten beite. Om du vil kan du velge én og én klave og legg til dyreID eller navn. Slik blir det enklere å se hvilket individ som vises i kartet senere.

Gi klavene et beite

Selv om appen har sin egen knapp for flytting, kan du også flytte klavene direkte fra klavelisten. Trykk på Velg klaver og huk av de du har lyst å flytte. Trykk på Velg alle dersom du skal flytte alle på én gang. Velg så Flytt klaver nederst til høyre på skjermen, og velg beitet du vil at klavene skal laste ned.

Appen gir deg info om at klaven(e) laster beite. Når Nofencebeitet er ferdig nedlastet får du melding om at det er trygt å flytte klavene til beitet. Om det ikke lykkes å få kontakt med klaven får du beskjed om at det er problem med lasting av beitet. Se avsnittet omfeilsøking for råd.

Da er alt klart, du kan henge klavene på dyrene og flytte disse til beitet. Når klaven registrerer at den er inne i beitet aktiveres gjerdefunksjonen.

Søk etter klave med Bluetooth

Denne funksjonen kan brukes for å finne en klave som er mistet. Gå til siste posisjon som klaven viste og finn den i klavelisten i appen. Velg klaven, og trykk på Spill lokaliseringstone, så kan du få den til å spille av lokaliseringstonen. Slik blir det lettere å finne den i terrenget.

Var dette til hjelp?

Ja Nei
Du angav at dette emnet ikke var nyttig for deg
Kan du vær så snill å gi oss et samtal som forteller oss hvorfor? Takk skal du ha!
Takk for din tilbakemelding.