Klaver
Velg Klaver i menyen, da får du opp en liste over alle klavene dine. Første gang du går inn i appen vil alle klavene ligge under Uten beite. Om du vil kan du velge én og én klave og legg til dyreID eller navn. Slik blir det enklere å se hvilket individ som vises i kartet senere.

Søk etter klave med Bluetooth
Denne funksjonen kan brukes for å finne en klave som er mistet. Gå til siste posisjon som klaven viste og finn den i klavelisten i appen. Velg klaven, og trykk på Spill lokaliseringstone, så kan du få den til å spille av lokaliseringstonen. Slik blir det lettere å finne den i terrenget. Trykk her for å høre hvordan lokaliseringstonen høres ut.


Legge til klave til egen bruker
Du kan selv legge klaver uten eier til din bruker. Denne funksjonen bruker Bluetooth, så husk å slå på denne, samt gi både telefon og app tilgang til posisjonen din. Klaven du skal legge til må også ha strøm, så sett i batteriet før du begynner.

For å legge til en klave til din bruker går du til menyvalget Klaver nederst på skjermen. Når klavelisten kommer opp vil du se et plusstegn øverst til høyre i skjermen. Trykk på dette for å legge til klaven. Appen vil nå vise alle ledige klaver med Bluetooth-kontakt. Huk av for alle klavene du vil legge til og følg instruksjonene videre. Klaven blir da lagt til din bruker.

Når man prøver å legge til klaver på denne måten vil alle klaver med Bluetoothkontakt dukke opp i listen, selv om de allerede har bruker. Det vil imidlertid ikke være mulig å legge til klaver som tilhører en annen, da vil du få opp en feilmelding i appen. Du trenger ikke å varsle oss om at du har kjøpt brukte klaver – når klavene tas i bruk vil systemet fange opp dette automatisk.

Fjerne klaver
For å fjerne flere klaver i samme slengen går du til menyvalget “Innstillinger” og “Administrer klaver”. Huk av for de klavene du ønsker å fjerne, og følg instruksjonene videre.
Det er kun mulig å fjerne klaver fra sin egen bruker, men husk at dersom du har gitt noen andre tilgang til din bruker så vil disse også kunne fjerne klaver fra din bruker.

Var dette til hjelp?

Ja Nei
Du angav at dette emnet ikke var nyttig for deg
Kan du vær så snill å gi oss et samtal som forteller oss hvorfor? Takk skal du ha!
Takk for din tilbakemelding.