1. Lad batteriene (dette tar tid): Ladeindikatoren på laderen lyser konstant grønt når batteriet er
    ferdigladet.
  1. Sett batteriene inn én time i forkant: Klaven må installere oppdateringer før den kan henges på dyr.
  1. Last ned Nofenceappen: Søk Nofence i App Store eller Google Play.
  1. Aktiver kontoen din: Bruk linken du fikk av oss på e-post. Du kan få tilsendt en ny e-post via innloggingsvinduet i appen.
  1. Tegn et innlæringsbeite i appen: Følg retningslinjene for innlæringsbeiter i brukerveiledningen brukerveiledning.nofence.no. Beitet må være et fysisk inngjerdet område som dyra kjenner fra før og føler seg trygge i.
  1. Heng klavene på dyra: Vær nøye med tilpasningen, og husk å justere nakkereimene ettersom dyra vokser. Se mer info på neste side. NB: Hvis de ikke er vant med å ha noe rundt halsen, eller det er lenge siden de har vært ute, bør de få tid til å roe seg før man setter i gang innlæringen.
  1. Flytt klavene til beitet i appen: Gå til menyvalget Flytt for å overføre klaver til beitet du har laget. Følg instruksjonene i appen.
  1. Flytt dyra til beitet: Gjerdefunksjonen aktiveres automatisk når klavene entrer det virtuelle beitet, og innlæringen kan begynne.
  1. Gjør folk oppmerksom: Skal dyra beite i områder som også ferdes av folk kan du laste ned en beiteplakat via appen. Da kan publikum skanne QR-koden og se hvor dyra dine befinner seg. Det kan også være smart å utelukke områder med mye trafikk i appen.

Var dette til hjelp?

Ja Nei
Du angav at dette emnet ikke var nyttig for deg
Kan du vær så snill å gi oss et samtal som forteller oss hvorfor? Takk skal du ha!
Takk for din tilbakemelding.