Batteri til storfeklaven:
Batteriet har 6 stk. 18650 Li-Ion celler. Fulladet batteri er 20.000 mAh, og bruker ca. 14 timer på å lades opp. Batteriet klikkes ut ved å trykke inn den grønne knappen fra begge sider samtidig. Du må trykke med noe kraft for å løse ut knappen. Dersom det samler seg rusk og skitt rundt knappen slik at denne blir treg kan den presses ut, demonteres og vaskes. Klaven skal gi oppstartslyd når oppladet batteri klikkes inn. Det er ikke mulig å få kontakt med klaven via Nofenceappen dersom den ikke har strøm fra batteriet. Batteriet har en kapslingsgrad tilsvarende IP67.

Batteri til småfeklaven:
Batteriet har 3 stk. 18650 Li-Ion celler. Fulladet batteri er 10.000 mAh, og bruker ca. 8 – 10 timer på å lades opp. Batteriet klikkes inn/ut av klaven for å skru den på/av ved å trykke inn de 2 mothakene samtidig. Klaven skal gi oppstartslyd når oppladet batteri klikkes inn. Husk å sikre at det sitter helt på plass, du skal høre en klikkelyd når du setter det inn.

Det er ikke mulig å få kontakt med klaven via Nofenceappen dersom den ikke har strøm fra batteriet.
p(banner important). For å sikre god batterilevetid bør ikke batteriet tømmes helt. Når du ser i appen at batteriprosenten passerer 5 % er det på tide å bytte.

Var dette til hjelp?

Ja Nei
Du angav at dette emnet ikke var nyttig for deg
Kan du vær så snill å gi oss et samtal som forteller oss hvorfor? Takk skal du ha!
Takk for din tilbakemelding.