På nettportalen vår, my.nofence.no, finner du historikk for klavene dine. Portalen er et godt verktøy for å analysere dyras beitebruk, slik at du kan optimalisere beitedesignet ditt. Du logger inn med de samme brukerdetaljer som for appen.

Du finner historikk på klavenivå og kan se tidligere posisjoner for én klave av gangen. I kartet kan du studere hvor nøyaktige posisjonene er, hvor sist rapporterte posisjon ligger, samt tid og sted for lydvarsler, støt og rømming. Du kan ikke tegne eller redigere beiter på nettportalen.

Velg ønsket tidsintervall øverst til venstre.

Trykk på en av klavene i kolonnen under søkekriteriene for å se detaljer for denne i kartet. På my.nofence.no kan du studere én og én klave om gangen.

Gå øverst til høyre i skjermen og trykk på «velg beite» for å velge det beiteområdet du ønsker å se på. Når du har valgt beite, vil dette området bli markert lilla i kartet.

Zoom inn for å se nærmere på posisjoner og hendelser. Trykk på posisjoner eller hendelser for å få mer informasjon om disse. De røde linjene i kartet er eiendomsgrenser.

Du har mulighet til å velge mellom tre ulike kartlag – her satellittkart.

Velg «Varmekart» øverst til høyre for å se hvor dyra oppholder seg mest.

Symboler i kartet

Var dette til hjelp?

Ja Nei
Du angav at dette emnet ikke var nyttig for deg
Kan du vær så snill å gi oss et samtal som forteller oss hvorfor? Takk skal du ha!
Takk for din tilbakemelding.