Ønsker du å selge klavene dine? Avtale om videresalg av klaver inngås mellom selger og kjøper. Dersom den som skal kjøpe klaver fra deg ikke allerede har en Nofence-bruker må denne henvende seg til support@nofence.no og få en slik opprettet før han eller hun kan begynne å bruke klavene. Merk at årsavgift følger bruker og ikke klaver ved videresalg.

Slik gjør du:

For å fjerne klavene du skal selge fra din bruker går du til menyvalget Mer -> Min bruker -> Administrer klaver. Huk av for de klavene du ønsker å fjerne, og følg instruksjonene videre. Finner du ikke klavene i listen? Husk å sette dem til ‘Uten beite’ først. Det er bare den som har tilgang til din bruker i appen som kan fjerne klaver fra din bruker.

Når du har fjernet klavene du ønsker å selge fra din bruker, kan den nye eieren legge disse til sin konto. For å kunne gjøre det må mobilen bruke Bluetooth, så husk å slå på denne på telefonen din først. Klaven du skal legge til må også ha strøm, så sett i batteriet før du begynner.

For å legge til en klave til din bruker går du til menyvalget Klaver nederst på skjermen. Når klavelisten kommer opp vil du se et plusstegn øverst til høyre i skjermen. Trykk på dette for å legge til klaven. Appen vil nå vise alle ledige klaver med Bluetooth-kontakt. Huk av for alle klavene du vil legge til og følg instruksjonene videre. Klaven blir da lagt til din bruker.

Når man prøver å legge til klaver på denne måten vil alle klaver med Bluetoothkontakt dukke opp i listen, selv om de allerede har bruker. Det vil imidlertid ikke være mulig å legge til klaver som tilhører en annen, da vil du få opp en feilmelding i appen.

Var dette til hjelp?

Ja Nei
Du angav at dette emnet ikke var nyttig for deg
Kan du vær så snill å gi oss et samtal som forteller oss hvorfor? Takk skal du ha!
Takk for din tilbakemelding.