Het moet voor de gebruikers bij het uitvoeren van een processtap binnen een verzekeringsproces (zoals berekenen van premie of aanlevering van polisgegevens) duidelijk zijn welke data-elementen verplicht en welke waarden toegestaan zijn.

Door gebruik te maken van de AFD-definitie Standaard is het mogelijk om de schermdialogen met de gebruiker te configureren conform de structuur zoals vastgelegd binnen de AFD-definitie. Het is hierdoor duidelijker/explicieter welke data-elementen ingevuld moeten worden, welke waarden toegestaan zijn en welke relaties tussen de ingevoerde gegevens van toepassing zijn. Eventuele onjuistheden kunnen direct aan de gebruiker worden teruggegeven en worden aangepast. Schermdialogen worden altijd correct en volledig afgesloten.

Door dialogen te configureren op basis van de AFD-definitie Standaard wordt het mogelijk zonder of met zeer beperkte handmatige handelingen nieuwe versies van productdefinities te implementeren met de bijbehorende validaties en data business rules.

Reactie

Was dit nuttig?

Ja Nee
U heeft aangegeven dat u dit onderwerp niet nuttig vond ...
Zou u hieronder willen uitleggen waarom niet? Bij voorbaat dank!
Dank voor uw reactie.

Geef uw reactie op dit onderwerp.

Gebruik dit a.u.b. niet voor support vragen.
support@sivi.org

Verstuur Reactie