Når vi spiller en korpsturnering på en bane, vil det for mange turneringer være sådan, at turneringen optager banen en stor del af dagen.
Derfor vil antallet af spillede runder ud over dem, der er spillet til DGU turneringen, være ganske begrænset. Af hensyn til PCC-beregningen er det derfor vigtigt, at scoreindtastningen for hver af vores banestarter lukkes hurtigt og sendes til handicapberegning på spilledagen.

PCC-beregningen
Der beregnes en PCC for banen for hver dag, og i denne PCC indgår scores, der er spillet samt sendt til handicapregulering den pågældende dag (mellem kl 0.00 og 23.59). Der skal blot være 8 indberettede scores på en dag for, at en PCC kan beregnes.

Scores spillet den pågældende dag, men sendt til handicapregulering på et senere tidspunkt, indgår ikke i selve beregningen af PCC’en, men scores vil blive påvirket af den beregnede PCC for den oprindelige spilledag. Da vi som nævnt producerer en meget stor mængde scores til dagens PCC, er det vigtigt, at disse scores kommer til at indgå i beregningen af PCC’en for den pågældende dag.

Derfor er det afgørende at alle turneringsledere lukker scoreindtastningen og sender scores til handicapregulering umiddelbart efter runden og senest inden midnat den pågældende dag.

GolfBox
GolfBox er på nuværende tidspunkt kodet således, at man efter hver gang, der sendes en banestart til regulering, skal vente 3-5 minutter på, at den passerer igennem systemet, inden en ny banestart kan sendes til regulering. I turneringer med mere end en banestart pr. dag, er det derfor en god ide, at I lukker scoreindtastningen og sender banestarten til handicapregulering straks efter den pågældende banestart er færdigspillet.

Senest rettet 21.03.2023