Velkommen til “Dynamics Property”!

“Dynamics Property” er et stærkt ejendomsadministrationssystem, der sigter mod at dække hele ejendomsadministrationens værdikæde. Dynamics Property leveres i Microsoft Dynamics NAV / Business Central og byder ved siden af den stærke platform på nogle unikke “feautures” som:

  1. Forretningsstyring: Virksomheder opretter ofte ejendomme i selvstændige juridiske enheder. Ikke kun af risikomæssige årsager, men ofte også skattemæssige årsager. I et “rigtigt” ERP system giver det udfordringer, da hvert selskab fungerer som en selvstændig “data-bankboks”. 50 ejendomme betyder 50 kasser og fragmenterede arbejdsprocesser med manglende overblik og ekstra rutiner tilføje. “Dynamics Property” tilbyder at samle disse processer i en eller flere kontekster, med bedre overblik og færre rutiner tilføje. Skal der bygges integrationer, vil dette arbejde kunne simplificeres betragteligt.
  2. Attributter: der ikke kun unødvendiggør specialfelter, men også giver muligheder for “lette” beregninger såsom beregning af tomgang i skærmbillerne.
  3. Tjeklister
  4. Rater til opkrævninger dannes forud, hvorved administratoren har mulighed for at lave reguleringen på det tidligst mulige tidspunkt
  5. Håndtering af pengepligtige ydelser og udformning af påkrav
  6. Super fleksibel reguleringsmotor. Yderligere reguleringsmetoder kan udviklet som leveres ind i løsningen.
  7. Avanceret, men yderst brugervenlig Nets integration, der spiller sammen med forretningsstyringen
  8. Forbrugs- og fordelingsregnskaber med simulering, posteringsforslag og lette afstemningsmuligheder, der endvidere spiller sammen med tjeklisterne

Feedback

Var dette nyttigt?

Ja Nej
Du har angivet, at dette emne ikke var nyttigt for dig...
Efterlad venligst en kommentar og fortæl os hvorfor? Tak!
Tak for din feedback.

Giv din feedback på dette emne.

Skriv kommentar