В: Каква е цената на абонамента?
О: Цените на абонаментите могат да бъдат видяни когато натиснете някой от лилавите бутони в приложението. Плащанията се извършват чрез Google Play или iTunes за iOS. Цената на абонамента е различна за всяка страна поради различните видове данъци. Текущите абонаментни планове, без данъци, са:

Абонаментен план Цена
1 месец ~ 5 лв
3 месеца ~ 14 лв
6 месеца ~ 25 лв
12 месеца ~ 50 лв

В: Не мога да създам профил, приложението ми казва, че потребителското име/имейл адресът са вече заети?
О: Най-често проблемът е в потребителското име, защото то също трябва да бъде уникално. Ако вече имате профил, можете да използвате функцията „Забравена парола“, за да зададете нова парола.

В: Не получих имейл за потвърждение, какво мога да направя?
О: Първо проверете папката за Спам. Понякога автоматичните имейли не се обработват правилно от доставчиците на имейл услуги и имейлите за потвърждение не се доставят. Свържете се с нас чрез формуляра за контакт: https://www.diabetes-m.com/contacts като използвате имейла, който сте регистрирали в Diabetes:M и ние ще Ви изпратим кода за потвърждение.

В: Мога ли да синхронизирам данни между две или повече устройства?
О: Да, ако имате профил на нашия сървър, можете да влезете с него на всяко друго устройство и всички Ваши данни и настройки ще бъдат синхронизирани. Можете да използвате и нашето уеб приложение на всяко устройство с интернет достъп: https://analytics.diabetes-m.com/login

В: Защо не мога да намеря дадена храна на моя език от FatSecret, но мога да я намеря в приложението FatSecret?
О: Diabetes:M използва собствена база данни за храни, заедно със USDA, BEDCA и FatSecret. Безплатната интеграция на FatSecret (която използваме ние) позволява храни единствено от региона на САЩ, затова не можете да намерите храни от други региони в Diabetes:M. Тъй като платената версия е твърде скъпа, засега не можем да си позволим да поддържаме храни от няколко региона.

В: Мога ли да импортирам данни от друг софтуер за контрол на диабета или от глюкомер/инсулинова помпа/сензор?
О: Да, Diabetes:M поддържа много опции за импортиране/експортиране на данни. Проверете ги тук: :https://www.manula.com/manuals/sirma-medical-systems/diabetes-m-user-guide/mobile/bg/topic/data-screen

В: Приложението поддържа ли сканиране с Freestyle Libre?
О: Да, Diabetes:M поддържа сканиране с Freestyle Libre. Поддържат се 10-дневните американски и 14-дневните великобритански сензори. Сензорите за износване от 10 дни могат да се използват за 14 дни с приложението. Все още не се поддържат новите 14-дневни американски сензори.

В: Приложението поддържа ли предавателите на Freestyle Libre?
О: Приложението поддържа Miao Miao и Blucon на Ambrosia. Функцията е достъпна само за премиум потребители. Предавателят може да бъде свързан, като отидете на Данни -> Устройства -> Добави bluetooth устройство.

В: Приложението има ли известия при висока/ниска кръвна захар, когато се използва с предавател?
О: Да, Diabetes:M има известия за ниско/високо ниво на кръвна захар, както и някои допълнителни опции. За повече информация можете да разгледате тази страница: CGM features

В: Не мога да импортирам данните си от друг софтуер/помпа/глюкомер, какво мога да направя?
О: Можете да ни изпратите файла, който се опитвате да импортирате и ние ще проверим какво не е наред, ако поддържаме неговия формат. Можете също така да форматирате данните в поддържан от Diabetes:M формат и да ги импортирате по този начин. Тук ще намерите повече информация за поддържаните от Diabetes:M формати: Data screen

Имате нужда от помощ?
Не се колебайте да се свържете с нас.

Това беше ли полезно?

Да Не
Казахте, че тази тема не Ви е била полезна ...
Можете ли да ни кажете защо? Благодарим!
Благодарим за вашето мнение.