Under menyvalget “Innstillinger” finner du “Statistikk og analyse”. Her kan du velge mellom Lydvarsel, strømstøt og rømminger, Beiteanalyse, Aktivitet og Mobildekning.

Lydvarsel, strømstøt og rømminger
Her finner du oversikt over lydvarsel, strømstøt og rømminger per klave. Du kan velge å se data for dagens dato, for gårsdagens dato eller for siste uke. Du kan også sortere listen etter flest lydvarsel, strømstøt eller rømminger. Trykk på en klave for å gå videre til klavekortet med mer info og sporing av klaven opp til en uke tilbake i tid.

Beiteanalyse
Her finner du en oversikt over posisjoner, strømstøt og rømminger på beitenivå, og du kan sortere på dagens dato, gårsdagen og siste uke. Dataene visualiseres med et varmekart, og kan gi et fint grunnlag for analyse og optimalisering av beitet.

Aktivitet
Under dette valget finner du statistikk som viser dyrets aktivitet. Sensordata gir deg opplysninger om klavens aktivitet de siste 24 timene så vel som den siste uken, og sammenligner denne med aktiviteten til de andre klavene på samme beite i samme tidsrom.

Endring i aktivitet kan være en indikator på sykdom.

Mobildekning
Det er ikke alltid like enkelt å vite om mobildekningen er god eller dårlig i et område, men klaven logger data som gir deg informasjon om dette. Under valget Mobildekning kan du se om klaven har vært i et område med god eller dårlig dekning i løpet av de siste 24 timene eller den siste uka. Den røde linjen i grafen markerer punktet hvor klavene ikke lenger klarer å få kontakt med serveren (rapportering). Når klaven ikke klarer å sende deg informasjon via mobilnettet blir den gul i kartet. Husk at klavene fremdeles vil ha gjerdefunksjon og fungere som normalt med lyd og strømstøt, selv om de ikke rapporterer pga utilstrekkelig mobildekning. Når klaven kommer tilbake i dekning vil den begynne å rapportere igjen.

Du kan også få info om manglende mobildekning på beitenivå. Dersom du har beiter hvor de fleste klavene har dårlig dekning vil det komme opp et varsel inne på beiteskjermen. Trykk på spørsmålstegnet for å få forklart hva dette innebærer.

Var dette til hjelp?

Ja Nei
Du angav at dette emnet ikke var nyttig for deg
Kan du vær så snill å gi oss et samtal som forteller oss hvorfor? Takk skal du ha!
Takk for din tilbakemelding.