Under menyvalget Mer finner du Min bruker. Her får du tilgang til din kontoside, og kan endre dine preferanser for pushvarsel. Du finner også innstillinger for deling av posisjonsdata i Nofence sitt offisielle beitekart og kan fjerne klaver fra din bruker. Det er også her du logger ut fra appen.

Min konto

Her finner du en link til kontosiden din, hvor du finner mer info om din bruker.

Pushvarsler

Velg om du vil ha pushvarsel på strømstøt, mange strømstøt per klave, rømming, lavt batteri, tomt batteri eller for når klaven ikke har registrert bevegelse på en stund. Sistnevnte kan være en indikator på sykdom hos dyret og bør følges opp med tilsyn i beitet.

Deling av data til Nofence sitt offisielle beitekart

Nofence sitt offisielle beitekart er en tjeneste hvor man kan dele sine dyrs siste posisjoner med omverdenen. Naboen, kårfolket og venner kan synes det er stas å følge med på dyra i kartet, og gjennom denne tjenesten kan de det. Mange dyr beiter i områder hvor turgåere ferdes, og det kan være en fordel at disse vet hvor dyrene er samt hvor beitegrensene går. Du kan også velge å dele din kontaktinformasjon her, slik at forbipasserende kan nå deg dersom de observerer et dyr som trenger tilsyn.

Under dette punktet finner du også plakater med QR-koder som du kan få sendt til din epost. Plakatene informerer på norsk og engelsk om at dyr beiter i området med Nofence og kan settes opp ved innferdselsårer inn til beiteområdet, ved parkeringsplasser eller stier. Plakaten oppfordrer også til å holde hunder i bånd i området. QR-koden leder til Nofence sitt beitekart.

Administrer klaver

For å fjerne flere klaver i samme slengen går du til menyvalget Mer -> Brukerinnstillinger -> Administrer klaver. Huk av for de klavene du ønsker å fjerne, og følg instruksjonene videre.
Det er bare den som har tilgang til din bruker i appen som kan fjerne klaver fra din bruker.

Var dette til hjelp?

Ja Nei
Du angav at dette emnet ikke var nyttig for deg
Kan du vær så snill å gi oss et samtal som forteller oss hvorfor? Takk skal du ha!
Takk for din tilbakemelding.