Beiteteknologien består av en app og en solcelledrevet klave som kommuniserer over mobilnettverket.
I tillegg har vi en nettportal hvor du kan hente ut historikk for hver klave, f.eks se beitemønster, posisjonsdata og varslinger (my.nofence.no).

Vår teknologi gjør det mulig å følge dyra i beiteområdet, og motta varslinger i appen ved strømstøt eller rømming.

For å komme i gang må du laste ned Nofence-appen og registrere deg som bruker. Det gjør du via AppStore eller Play Butikk for iPhone og Android. Du bruker samme brukernavn og passord for å logge inn i my.nofence.no.

Husk å trykke tillat på at appen kan sende deg varsler slik at du får beskjed om eventuelle strømstøt og andre nødvendige varsler!

Klaven kommuniserer med appen via mobilnettverket og vår server. Det er derfor viktig at det er tilstrekkelig mobildekning i området der du skal ha beite.

Klaven sender statusmeldinger, som f.eks posisjon, til appen hvert 15. minutt. Hendelser som strømstøt og rømming varsles umiddelbart i appen.

Nofenceklaven får sin posisjon ved hjelp av tilgjengelige satelitter. Det er nødvendig med god GPS-posisjon for at gjerdefunksjonen skal fungere. Lydvarslingen på beitegrensa vil starte hvis nøyaktigheten er lik eller bedre enn 3,5 meter. Det er derfor lurt å legge beitegrensa i et område som kan oppnå best mulig nøyaktige posisjoner, ideelt sett i åpent lende.

Var dette til hjelp?

Ja Nei
Du angav at dette emnet ikke var nyttig for deg
Kan du vær så snill å gi oss et samtal som forteller oss hvorfor? Takk skal du ha!
Takk for din tilbakemelding.